Uitstapjes vlakbij Zwembad De Koet

Vechtstreekmuseum

maarssen, Utrecht (5.27km)  -  Aan de rivier de Vecht in het park Goudenstein ligt het Vechtstreekmuseum, voorheen het Historisch Museum Maarssen. Verschillende tentoonstellingen over de geschiedenis van de regio maken dit museum bijzonder.

De Veenmolen van Wilnis

wilnis, Utrecht (6.06km)  -  Te midden van veenweiden, diepe droogmakerijen, bovenlanden en polders staat de Veenmolen van Wilnis. Op zaterdag draaien nog steeds de wieken rond en kun je de molen komen bekijken.

Kinderboerderij De Vechtse Hoeve

maarssen, Utrecht (6.38km)  -  Midden in Park Vechtstein in Maarssen is kinderboerderij De Vechtse Hoeve een trekpleister voor jong en oud. Een hond, ganzen, konijnen en een pony: ze wonen allemaal op deze gezellige kinderboerderij.

De Bosspeeltuin Máximapark

vleuten, Utrecht (7.2km)  -  De houten speeltoestellen van de Bosspeeltuin in Vleuten nodigen kinderen uit om hun fantasie te gebruiken. Waar gaat het spel naar toe? Deze gratis toegankelijke speeltuin zit vol uitdaging!

Uitkijktoren Observatorium

utrecht, Utrecht (7.24km)  -  Beklim Uitkijktoren Observatorium in het Maximapark in Utrecht en ontdek de avontuurlijke wandeling naar de top van de toren. Geniet bovenaan het Observatorium van de mooiste vergezichten in het Maximapark.

Máximapark Utrecht

vleuten, Utrecht (7.33km)  -  Koningin Máxima opende hoogstpersoonlijk haar eigen Máximapark. Dit park is zo groot als de Utrechtse binnenstad en herbergt onder meer een speeltuin, een restaurant en diverse sportfaciliteiten.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Zwembad De Koet