Gevonden in de buurt van Schalkwijk:

Werk aan het Spoel

culemborg, Gelderland (4.07km)  -  De cultuur spat er vanaf bij Werk aan de Spoel in Culemborg! Op deze plek ontmoeten mensen elkaar. Geniet van talloze toffe workshops en bewonder bijzonder kunstuitingen.

Elisabeth Weeshuis Museum

culemborg, Gelderland (4.87km)  -  Tot 1952 woonden er nog weeskinderen, nu wordt het gebuikt als museum: het Elisabeth Weeshuis. Ga terug in de Culemborgse historie en ontdek alles over de wezenzorg. De geschiedenis leeft hier nog steeds.

Reizend Scoutingmuseum

culemborg, Gelderland (5.81km)  -  Van padvinders tot scouts; het Reizend Scoutingmuseum biedt een uitgebreid overzicht van het verleden en heden van de Scouting.

Museumwerf Vreeswijk

nieuwegein, Utrecht (6.31km)  -  Museumwerf Vreeswijk biedt met exposities en gerestaureerde oude schepen inzicht in de oude scheepsbouw, de aandrijving van vroegere schepen en de gangbare typen destijds. Het museum restaureert ook oude schepen.

Stedelijk Museum Vianen

vianen, Utrecht (6.53km)  -  In het Stedelijk Museum Vianen is er werk van hedendaagse kunstenaars en historisch erfgoed van de stad te zien.

Hollandse Waterlinie

bunnik, Utrecht (7.02km)  -  Nederlands laatste verdediging tegen de vijand: de Hollandse Waterlinie. Bezoek dit historische stukje Nederland en geniet van prachtige natuur en spannende forten met leuke activiteiten!

Kidsklompenpad Slagmaat

bunnik, Utrecht (7.45km)  -  Wandel door een fort, door een speelbos en langs leuke waterplekjes. Het Slagmaatpad is een avontuurlijk pad helemaal gericht op kinderen.

Fort bij Vechten

bunnik, Utrecht (7.48km)  -  Het prachtige Fort bij Vechten is een leuke stop tijdens een fietstocht door het Utrechtse landschap. Ontdek de roerige geschiedenis van het fort en bezoek het Waterliniemuseum.

Het Waterliniepad

bunnik, Utrecht (7.48km)  -  Op het Waterliniepad loop je in zestien etappes van Volendam via Utrecht naar Dordrecht. In totaal 350 kilometer wandelplezier langs talloze forten, fraaie vestingstadjes en door nieuwe natuurgebieden.