Uitstapjes vlakbij Kinderboerderij Nieuw Rotsoord

Louis Hartlooper Complex

utrecht, Utrecht (0.83km)  -  Filmpje pakken op een bijzondere locatie? Het Louis Hartlooper Complex draait oude klassiekers en filmhuisfilms in de voormalige politiepost in Utrecht.

elke dag geopend 

Escaping - Escape Rooms

utrecht, Utrecht (0.94km)  -  Laat jezelf opsluiten en probeer binnen zestig minuten te ontsnappen. Wat er in de escape rooms gebeurt, dat is een groot mysterie...

elke dag geopend 

Brouwerij de Boog

utrecht, Utrecht (1.03km)  -  Vergeet tijdens je wandeling langs de Oudegracht ook het monumentale Brouwerij de Boog (1584) niet te bezichtigen.

elke dag geopend 

Intratuin Utrecht

utrecht, Utrecht (1.04km)  -  De Intratuin in Utrecht heeft een uitgebreid aanbod producten om je huis en tuin net een stukje comfortabeler en mooier te maken.

elke dag geopend 

Centraal Museum Utrecht: klassiek naast modern

utrecht, Utrecht (1.07km)  -  Het oudste stedelijk museum van Nederland onthult al haar geheimen! Kom langs in het Centraal Museum, een open plek vol ontdekkingen in de kunstwereld.

's maandags gesloten 

nijntje museum

utrecht, Utrecht (1.08km)  -  Nederlands beroemdste konijntje, dat is nijntje! Sinds Dick Bruna haar in 1955 ontwierp, is het nijntje uitgegroeid tot een internationale ster. In het nijntje museum in Utrecht ontdekken kinderen samen met nijntje de wereld.

's maandags gesloten 

Bouwspeeltuin Fort Luna

utrecht, Utrecht (1.1km)  -  In bouwspeeltuin Fort Luna ga je op ontdekkingsreis in de natuur. Speel met zand en water, zoef van de kabelbaan of knutsel in het gezellige honk.

's maandags gesloten 

Gilde Utrecht - Rondleidingen

utrecht, Utrecht (1.31km)  -  Leer Utrecht op een bijzondere manier kennen met Gilde Utrecht. Er is hier heel veel te zien en de vrijwilligers van Gilde Utrecht weten precies waar je dit kunt vinden.

doordeweeks geopend 

Ontdek het heelal op sterrenwacht Sonnenborgh

utrecht, Utrecht (1.32km)  -  Bekijk de sterren en de zon van heel dichtbij in Sonnenborgh museum & sterrenwacht. In dit bijzondere 16de eeuwse bastion staan de telescopen klaar voor een ontdekkingstocht door het heelal, waarbij je ook zelf aan de slag gaat!

open op zondag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zaterdag 

Ontdek verborgen raadsels en gevaren en red de mensheid

utrecht, Utrecht (1.38km)  -  Zet de VR bril op om te zien wat niemand anders ziet en probeer te ontsnappen aan de tijd, zombies te verslaan of een bom te ontmantelen. Lukt het jullie de grote beroving voor elkaar te krijgen uit de populaire Netflix serie La Casa de Papel?

elke dag geopend 

Museum Catharijneconvent

utrecht, Utrecht (1.43km)  -  Vier feest bij Museum Catharijneconvent en ontdek waar onze feestdagen zoals Pinksteren en Hemelvaart vandaan komen.

's maandags gesloten 

Literatuurhuis Utrecht

utrecht, Utrecht (1.45km)  -  Poëtische klanken en rijmende woorden vind je in het Literatuurhuis in Utrecht. Welkom bij het hoofdpodium van de literatuur!

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

De Inktpot

utrecht, Utrecht (1.51km)  -  De Inktpot: het grootste bakstenen gebouw van Nederland. Spot je de ufo op het dak?

elke dag geopend 

Rabo Museum

utrecht, Utrecht (1.6km)  -  Doorloop de geschiedenis en ontwikkeling van de Rabobank in het Rabo Museum. Het museum is gevestigd in de voormalige effectenkluis van de Rabobank.

geopend op afspraak of bel +31 (0)88 722 6600 

Pink Pepper bedrijfs- en vrijetijdsuitjes

utrecht, Utrecht (1.61km)  -  Op zoek naar een origineel vrijgezellenfeest of actief bedrijfsuitje? Samen een leuke workshop doen? Pink Pepper organiseert activiteiten door het hele land!

geopend op afspraak of bel +31 (0)85 73 26 777 

E-chopper huren in Utrecht

utrecht, Utrecht (1.61km)  -  Ga als een echte biker op pad met een E-chopper! Stap op bij U-Chopper, naast stadion Galgenwaard, en verken het buitengebied op dit fluisterstille vervoersmiddel.

elke dag geopend 

Actie: Stap op met korting!

Op avontuur in het verleden in het Utrechts Archief

utrecht, Utrecht (1.63km)  -  Kruip door de oude wijnkeldergang en ontmoet de geest van keldermeester Vinus, ervaar het verleden van het Hof van Utrecht in één van de voormalige cellen of kijk film in de filmzaal. Geschiedenis saai? Echt niet!

's maandags gesloten 

Het Spoorwegmuseum: op reis door de wereld van treinen!

utrecht, Utrecht (1.63km)  -  Stap 'op' in het Spoorwegmuseum! Een wereld vol stalen monsters en stampende machines. Zoef in een karretje langs locomotieven en beleef de ultieme Vuurproef in 4D met het hele gezin.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Kinderboerderij Nieuw Rotsoord