Storytrail Stadswandeling

Storytrail Stadswandeling

Beleef de stad met Storytrails: historische, humorvolle en avontuurlijke wandelingen. Vergezeld van een verhalenverteller struinen groepen wandelaars door verschillende steden in Nederland. Aan de grachten van Amsterdam, of onder de Dom van Utrecht. De groep begint in een van de typische horecagelegenheden die de Nederlandse steden rijk zijn.

De steden en hun verhalen

De Storytrails worden gewandeld in verschillende steden, waaronder Utrecht, Amsterdam, Den Bosch, Gouda, Schoonhoven en Leiden. De wandelaar waant zich in een door de Spanjaarden belegde stad, of naast een brandende Sint-Janskathedraal.

In Utrecht beleeft de groep een verborgen verleden van list en bedrog, sagen en legenden. De bieroorlog herleeft in de verhalen over de Goudse schipperszoon Wouter Hugesz. Ontmoet de Spaanse legeraanvoerder Valdez, die Leiden omsingelde en belegde. En wat hadden de Hollanders eigenlijk te zoeken in 's Hertogenbosch?

Deze en nog veel meer enerverende verhalen tijdens stadswandelingen worden aangeboden door Stadsavonturen.

Storytrail Stadswandeling in Utrecht leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Storytrail Stadswandeling

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.