Pannenkoekenhuis en Midgetgolfbaan De Roozeboom
Pannenkoekenhuis en Midgetgolfbaan De Roozeboom

De Roozeboom bakt pannenkoeken met heerlijke verse ingrediënten uit de streek. Het meel is afkomstig van de IJsselsteinse korenmolen. Speel eerst een potje midgetgolf voordat je aanschuift voor een pannenkoek. Je hebt de keuze uit twee parcoursen: CrazyGolf, 18-holes op kunstgras. De baan heeft nieuwe leuke hindernissen die je echt even goed moet bestuderen. Je kunt ook kiezen uit MiniGolf. De grappige en gemakkelijke hindernissen van deze baan maken hem extra geschikt voor kinderen.

Het pannenkoekenhuis ligt tegenover het IJsselbos. Dit bos is ongeveer 25 jaar geleden aangeplant als ontspanningsplek voor de inwoners van IJsselstein en Nieuwegein. Inmiddels is het bos uitgegroeid tot een natuurlijk bos met leuke spannende paadjes en weggetjes.

Pannenkoekenhuis en Midgetgolfbaan De Roozeboom in IJsselstein leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 8,95 p.p.) en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.pannenkoeken.org

Pannenkoekenhuis en Midgetgolfbaan De Roozeboom
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.