1

Indoor Paintballcentrum 't Gooi
Indoor Paintballcentrum 't Gooi

Paintballen is hét bedrijfsuitje of vrijgezellenfeestje bij uitstek. Gezellig samen een actieve middag doorbrengen. Bovendien: wie wil er nou niet eens op zijn baas of vriend schieten?

Indoor

Paintballcentrum Het Gooi is in meerdere opzichten uniek. Het maakt onderdeel uit van de Avontuurfabriek. Hier kun je naast paintballen kiezen uit maar liefst vijftig activiteiten, en dat allemaal op één locatie. Het paintballcentrum is gevestigd in een oud laboratorium, waarvan de twee verdiepingen zijn omgebouwd tot uitdagende speelvelden. Hier staan bosjes, huisjes, tunnels, autowrakken en nog veel meer obstakels. Helemaal leuk zijn de rookmachine en de stroboscoop, die zorgen voor special effects.


Paintball

Bij paintball wordt de groep, afhankelijk van het speltype, verdeeld in kleinere groepen, die met of tegen elkaar moeten vechten. Alle teamleden krijgen beschermende kleding aan en worden bewapend met een paintballgeweer en verfkogels. In de 'paints' zit overigens geen echte verf, maar gemakkelijk afwasbare gekleurde gelatine.

Lasergame

Ook populair voor bedrijven en groepsuitjes, is het lasergamen. Het verschil met paintballen is niet heel groot en zit hem vooral in het wapentuig. Iedere deelnemer draagt een speciaal pak en heeft een lasergeweer. Dit lasergeweer heeft een laserstraal, waarmee anderen kunnen worden geraakt. De pakken die de deelnemers aan hebben vangen de laserstraal op en houden op die manier bij of ze geraakt worden.

Avontuurfabriek

De Avontuurfabriek biedt meer dan vijftig activiteiten: Bungee Soccer, Buggyrijden, LED Bowlen, Levend Tafelvoetbal en nog veel meer.

Indoor Paintballcentrum 't Gooi in Loosdrecht leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.paintball-centrum.nl

Indoor Paintballcentrum 't Gooi
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.

-advertentiepositie-