Watersporteiland Robinson Crusoe

Watersporteiland Robinson Crusoe

Zin om actief te watersporten maar je kunt vanwege je beperking niet terecht bij een gewone vaarschool? Kom dan bij SailWise! Dit bedrijf heeft een eigen watersportcentrum op het idyllische eiland Robinson Crusoe in de Loosdrechtse Plassen en is gespecialiseerd in aangepast varen. Ga het water op in een van de vele boten. SailWise organiseert ook toertochten, spannende nachtzeiltochten, wedstrijden en droppings. Of maak met de pont een tocht over de Vecht en bezoek Loenen of Breukelen. 's Avonds lekker napraten bij de open haard of kampvuur.

Het huis op Robinson Crusoe biedt ruimte aan 23 personen en is afgestemd op rolstoelgebruikers. Ook de boten zijn speciaal gemaakt voor gehandicapten. Zo is er bijvoorbeeld de 'Roller', een stabiele zeilboot, waar rolstoelen op kunnen. Of een klein zeilbootje dat met een joystick bestuurd kan worden. Op het eiland zijn voor iedereen zeilpakken en zwemvesten aanwezig.

Watersporteiland Robinson Crusoe in Enkhuizen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor mensen met een beperking, van jong tot oud.

Watersporteiland Robinson Crusoe

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.