Uitstapjes vlakbij Oude Kerk Oosterbeek

Filmhuis Oosterbeek

oosterbeek, Gelderland (0.74km)  -  Geniet van leuke films met een klein gezelschap. Bij Filmhuis Oosterbeek staan goede films, gezelligheid en interactie met het publiek centraal.

De Oude Herbergh

oosterbeek, Gelderland (1.53km)  -  De Oude Herbergh is een sfeervol pannenkoekenrestaurant en B&B aan de rand van Oosterbeek. Het centrum en de prachtige Nederrijn liggen op loopafstand.

Landgoed Duno

doorwerth, Gelderland (3.59km)  -  Landgoed Duno ligt op de stuwwal aan de Nederrijn. Geniet van een heerlijke wandeling door de prachtige en afwisselende landschappen.

GelreDome

arnhem, Gelderland (3.98km)  -  Het GelreDome is de thuishaven van voetbalclub SBV Vitesse, maar ook de plek waar vele wereldsterren op de planken hebben gestaan.

Ballorig Arnhem

arnhem, Gelderland (4.31km)  -  Megatrampolines voor de grotere kinderen, een speciaal gedeelte voor peuters en wifi en een terras voor ouders. Bij Ballorig Arnhem vermaakt iedereen zich.

The Game Box Arnhem

arnhem, Gelderland (4.56km)  -  Ga naar The Game Box Arnhem voor een ultieme game-ervaring! Speel de gaafste spellen van vroeger én probeer de nieuwste games uit. Met meer dan vijftig spellen ben je hier als gamefanaat aan het goede adres.

Pathé Arnhem

arnhem, Gelderland (4.57km)  -  Pathé Arnhem kom je binnen via de roltrap. Deze splinternieuwe bioscoop bij station Arnhem heeft negen zalen, verdeeld over zes verdiepingen. Geniet van de nieuwste films op het gigantische IMAX-scherm van 12 bij 24 meter.

Historisch Museum Wolfheze

wolfheze, Gelderland (4.57km)  -  Historisch Museum Wolfheze vertelt het verhaal van de psychiatrie in de laatste 100 jaar. Het museum heeft een collectie van historische gebruiksvoorwerpen die in de psychiatrie gebruikt werden.

Rozet Arnhem

arnhem, Gelderland (4.57km)  -  Volg een te gekke danscursus of toch liever beeldende kunst of theater? Bij Rozet is alles mogelijk. Er zijn een aantal leuke en creatieve cursussen. Het brengt de ware kunstenaar in jou tot leven!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Oude Kerk Oosterbeek