Uitstapjes vlakbij Waalse Kerk Arnhem

Stadstheater Arnhem

arnhem, Gelderland (0.08km)  -  In Stadstheater Arnhem staan grote en kleine namen op de planken. Dans, toneel, lezingen, opera: het passeert allemaal de revue in de voormalige Schouwburg Arnhem.

Duivelshuis

arnhem, Gelderland (0.12km)  -  Het Duivelshuis is één van de oudste gebouwen van Arnhem. Een interessante bezienswaardigheid met een rijke geschiedenis.

Café Brasserie Dudok

arnhem, Gelderland (0.18km)  -  In de schaduw van de Eusebiuskerk ligt Café Brasserie Dudok in Arnhem. Voor een lekker hapje, drankje of uitgebreid diner op een mooie locatie!

Museum Arnhem

arnhem, Gelderland (0.18km)  -  Kom kunst kijken in Museum Arnhem. Geniet vanuit de beeldentuin van het prachtige uitzicht over de stad en laat je raken door de diverse collectie hedendaagse kunst.

De 7straatjes van Arnhem

arnhem, Gelderland (0.24km)  -  Lekker winkelen in Arnhem is niet compleet zonder een bezoek aan de 7straatjes: pittoreske straatjes tjokvol aparte winkeltjes. Dit is het oude stadshart van Arnhem.

Eusebiuskerk

arnhem, Gelderland (0.24km)  -  Het middelpunt van de stad Arnhem is de Eusebiuskerk. Met een glazen lift gaan bezoekers 73 meter omhoog voor een indrukwekkend uitzicht. In de toren is ook een film en expositie over de Slag om Arnhem te zien.

Musis Arnhem

arnhem, Gelderland (0.28km)  -  Musis Arnhem stamt uit 1847 en is de thuisbasis van het Gelders Orkest. Deze stijlvolle concertzaal is het decor van verschillende tentoonstellingen en concerten.

Primark Arnhem

arnhem, Gelderland (0.3km)  -  Arnhem is de gelukkige nieuwe eigenaar van een Primark-vestiging. De Primark-winkels staan bekend om hun goedkope, trendy kleding.

Theater Het Hof

arnhem, Gelderland (0.32km)  -  In een sfeervolle ambiance genieten van goed toneel. Theater het Hof brengt drie à vier eigen theaterproducties per jaar uit. Geniet in dit piepkleine theater van topvoorstellingen!

Theater aan de Rijn

arnhem, Gelderland (0.45km)  -  Zin in een creatief avondje uit? Bezoek één van de voorstellingen van de nieuwe generatie makers in het Theater aan de Rijn in Arnhem!

Rozet Arnhem

arnhem, Gelderland (0.56km)  -  Volg een te gekke danscursus of toch liever beeldende kunst of theater? Bij Rozet is alles mogelijk. Er zijn een aantal leuke en creatieve cursussen. Het brengt de ware kunstenaar in jou tot leven!

Toneelgroep Oostpool

arnhem, Gelderland (0.56km)  -  Al meer dan zestig jaar is toneelgroep Oostpool een begrip in Arnhem. De gevarieerde groep acteurs is gevestigd in hun eigen theaterzaal Huis Oostpool, waar regelmatig voorstellingen worden gegeven.

5th Avenue Club & Lounge

arnhem, Gelderland (0.58km)  -  Eén van de bekendste discotheken van de omgeving Arnhem: 5th Avenue. De ideale plek voor een fantastisch feest! De club is gevestigd in de monumentale Luthersekerk op de Korenmarkt.

Historische Kelders Arnhem

arnhem, Gelderland (0.61km)  -  Bezoek de Historische Kelders van Arnhem en neem een kijkje onder de grond. Dwaal op eigen gelegenheid of onder leiding van een gids door het uitgebreide gangenstelsel.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Waalse Kerk Arnhem