Domein Hof te Dieren - Wijngaard


-advertentiepositie-Domein Hof te Dieren - Wijngaard

Domein Hof te Dieren is de grootste ommuurde wijngaard van Nederland, prachtig gelegen op historische grond. Eigenaar Youp Cretier heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt: wijn maken. Met een groep vanaf vijftien personen is de wijngaard te bezoeken. Op afspraak verwelkomt de wijnboer zélf de gasten voor een leuke rondleiding met wijnproeverij van zijn heerlijke wijnen.

Tijdens deze circa twee uur durende rondleiding maak je kennis met het oude vak van wijngaardenier. De eigenaar vertelt over de diverse nieuwe druivenrassen die ook op de koude grond van Noord-Europa groeien. Na een ronde door deze bijzondere wijngaard, verstopt achter de hoge nostalgische moestuinmuur, snap je hoe de wijnboer inspiratie opdoet voor zijn bijzondere wijnen. Elke rondleiding met wijnproeverij wordt op de wensen van de groep afgestemd.

Domein Hof te Dieren - Wijngaard in Dieren leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek domeinhoftedieren.nl

Domein Hof te Dieren - Wijngaard
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.