Uitstapjes vlakbij De Oude Herbergh

-aanbevolen door adverteerder-

Filmhuis Oosterbeek

oosterbeek, Gelderland (1.4km)  -  Geniet van leuke films met een klein gezelschap. Bij Filmhuis Oosterbeek staan goede films, gezelligheid en interactie met het publiek centraal.

De Zomp - Heemtuin

oosterbeek, Gelderland (1.46km)  -  Heemtuin De Zomp maakt bezoekers bekend met meer dan 170 plantensoorten. Wie goed kijkt, merkt ook de prachtige vogels op.

Oude Kerk Oosterbeek

oosterbeek, Gelderland (1.53km)  -  De Oude Kerk Oosterbeek is duizend jaar oud en is daarmee een van de oudste kerken van Nederland. Na het geweld van het laatste oorlogsjaar werd ontdekt dat de kerk veel ouder was dan gedacht.

Historisch Museum Wolfheze

wolfheze, Gelderland (3.04km)  -  Historisch Museum Wolfheze vertelt het verhaal van de psychiatrie in de laatste 100 jaar. Het museum heeft een collectie van historische gebruiksvoorwerpen die in de psychiatrie gebruikt werden.

Landgoed Duno

doorwerth, Gelderland (3.17km)  -  Landgoed Duno ligt op de stuwwal aan de Nederrijn. Geniet van een heerlijke wandeling door de prachtige en afwisselende landschappen.

Kwekerij en tuin De Boschhoeve

wolfheze, Gelderland (3.7km)  -  De privétuinen van kwekerij De Boschhoeve zijn een bezoek meer dan waard. Maak een wandeling, koop leuke vintage spulletjes in het winkeltje, of geniet in de theeschenkerij van de befaamde Boschhoeve-thee.

Pannenkoekenrestaurant De Steenen Camer

arnhem, Gelderland (4.08km)  -  Pannenkoekenhuis De Steenen Camer is gevestigd in een oude Saksische boerderij. Lekker smikkelen in nostalgische stijl. Op steenworp afstand ligt het prachtige natuurgebied Meinerswijk waar kuddes paarden en runderen lopen.

Golfclub Heelsum

heelsum, Gelderland (4.44km)  -  Golfen op heidelandschap brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Golfclub Heelsum staat in het teken van natuurontwikkeling en gastvrijheid.

Golfbaan Landgoed Welderen

elst, Gelderland (5.01km)  -  In een stukje wonderschoon natuurgebied ligt de golfbaan Welderen. Een speciale architect ontwierp deze golfcourse langs waterpartijen, bos en zandbanken.

't Pannekoekhuis Schaarsbergen

arnhem, Gelderland (5.22km)  -  In het nostalgische 't Pannekoekhuis, gevestigd in een oude boerderij, worden al sinds 1985 pannenkoeken gebakken. Ideaal ter afsluiting van een dagje uit in één van de attracties vlakbij: het Nederlands Openluchtmuseum, Burgers' Zoo en De Hoge...

Ginkelse Heide

ede, Gelderland (5.4km)  -  De Ginkelse Heide in de gemeente Ede is een prachtig heidegebied, afgewisseld met bos. Er graast een schaapskudde en er zijn vaak vliegeraars te vinden.

Edese Schaapskudden

ede, Gelderland (5.4km)  -  In Ede zijn twee schaapskooien nog steeds in gebruik. De Stichting Edese Schaapskudde houdt de schaapskooien in stand. Kom gerust eens langs en maak een praatje met de schaapherders.

Betuws Oorlogsmuseum The Island

heteren, Gelderland (5.43km)  -  In de Tweede Wereldoorlog was de Betuwe tussen Arnhem en Nijmegen veranderd in een gevaarlijk oorlogsgebied, waar zo'n zestien nationaliteiten vochten. Ontdek er alles over in het Betuws Oorlogsmuseum 'The Island'.

GelreDome

arnhem, Gelderland (5.44km)  -  Het GelreDome is de thuishaven van voetbalclub SBV Vitesse, maar ook de plek waar vele wereldsterren op de planken hebben gestaan.

Stedentrip Arnhem

arnhem, Gelderland (5.49km)  -  Arnhem is het bruisende middelpunt van de provincie Gelderland. De heerlijke omgeving biedt enorm veel gelegenheid voor een dagje weg.

Wandelen in Arnhem

arnhem, Gelderland (5.55km)  -  Trainen voor een wandeltocht of wandelen om je lichaam sterker maken? Bart-Wandel biedt meerdere wandelroutes. Ook speciaal voor senioren.

Molenplaats Sonsbeek

arnhem, Gelderland (5.55km)  -  Gelderland heeft veel mooie natuurgebieden en parken. Bekijk het overzicht van 19 bezoekerscentra met excursies, rondleidingen en activiteiten.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Oude Herbergh