Uitstapjes vlakbij Openluchtzwembad De Glind

De Glinstertuin

de glind, Gelderland (0.15km)  -  Bezoek de Glinstertuin, een ecologische kwekerij aan de zuidkant in De Glind. In de Glinstertuin worden er veel verschillende soorten tuinbouwplanten, bloemen, vruchten, kruiden en noten gekweekt. Ontdek de tuin en beleef de natuur, geniet van de...

Très Jolie - Fruittuin

achterveld, Gelderland (0.35km)  -  Bezoek de fruittuin Très Jolie in Achterveld en ontdek het een biologisch bedrijf dat allerlei soorten kleinfruit teelt (bessen, bramen, frambozen etc.). De tuin is ook een plek voor ontspanning en rust in het hart, geniet hier van de natuur.

Escaperoom Barneveld

barneveld, Gelderland (3.95km)  -  Bezoek Escaperoom Barneveld en verken de 3 diverse escape rooms of speel de beste virtual reality-games met je vrienden. Ontdek de spannende virtuele wereld tijdens de Virtual Reality kinderfeestjes.

Huize Scherpenzeel

scherpenzeel, Gelderland (4.26km)  -  Het romantische Huize Scherpenzeel, een statig zestiende-eeuws kasteel omringd door zes hectare park met vijvers, biedt alles voor een geslaagde bijeenkomst.

Intratuin Barneveld

barneveld, Gelderland (4.46km)  -  Intratuin Barneveld heeft niet alleen alles voor de tuin, maar beschikt ook over een uitgebreide kookafdeling waar regelmatig demonstraties gegeven worden.

Hoeve De Beek

woudenberg, Utrecht (5.27km)  -  Hoeve De Beek is een boerderij vol activiteiten. Fietsen en wandelen of een bezoek aan één van de themadagen: genoeg te doen!

Informatiecentrum Grebbelinie

woudenberg, Utrecht (5.27km)  -  Informatiecentrum Grebbelinie vertelt je alles over de historische verdedigingslinie die liep van Rhenen tot Bunschoten. De bouw van de Grebbelinie begon in 1744, ten tijde van de Franse overheersing. Tot aan 1939 werden er aan de linie gewerkt.

Landgoedmarkt Barneveld

barneveld, Gelderland (5.54km)  -  Verse en pure streekproducten en brocante spullen uit de Gelderse vallei op de authentieke landgoedmarkt in Barneveld. Een markt met karakter die voor ieder wat te bieden heeft.

Schaffelaartheater

barneveld, Gelderland (5.66km)  -  Bekijk de meest uiteenlopende tentoonstellingen in Barneveld. Het Schaffelaartheater, vernoemd naar de bekende Jan van Schaffelaar, heeft voor ieder wat wils!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Openluchtzwembad De Glind