Gotcha Outdoor Lasergames Woudenberg


-advertentiepositie-Gotcha Outdoor Lasergames Woudenberg

Lasergamen in het bos is een spannende ervaring voor jong en oud. In de bossen onder Amersfoort, op recreatiegebied Henschotermeer, zijn genoeg plekken om te schuilen. Of toch in de aanval? Nader de vijand, sluipend van boom naar boom en schieten maar!

Je hebt keuze uit drie spannende spellen. Ga je voor een death match? Dan neem je het in twee teams tegen elkaar op en schakel zoveel mogelijk tegenstanders uit. Of ga je voor het meer tactische 'Search and destroy the captain', waarbij je specifiek op jacht gaat naar de captain van het andere team. Maar pas op, want de vijand zoekt ook naar die van jullie! Liever een kleiner team? Ga dan voor het sniper-spel en zorg dat jij én je buddy niet geraakt worden en als laatste overblijven. Spannend én leuk voor spelers vanaf 8 jaar oud.

Gotcha Outdoor Lasergames Woudenberg in Woudenberg leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 12,00 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.gotcha.nu

Gotcha Outdoor Lasergames Woudenberg
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.