Uitstapjes vlakbij Museumboerderij De Grote Glind

De Glinstertuin

de glind, Gelderland (1.75km)  -  Bezoek de Glinstertuin, een ecologische kwekerij aan de zuidkant in De Glind. In de Glinstertuin worden er veel verschillende soorten tuinbouwplanten, bloemen, vruchten, kruiden en noten gekweekt. Ontdek de tuin en beleef de natuur, geniet van de...

Très Jolie - Fruittuin

achterveld, Gelderland (2.05km)  -  Bezoek de fruittuin Très Jolie in Achterveld en ontdek het een biologisch bedrijf dat allerlei soorten kleinfruit teelt (bessen, bramen, frambozen etc.). De tuin is ook een plek voor ontspanning en rust in het hart, geniet hier van de natuur.

Escaperoom Barneveld

barneveld, Gelderland (2.41km)  -  Bezoek Escaperoom Barneveld en verken de 3 diverse escape rooms of speel de beste virtual reality-games met je vrienden. Ontdek de spannende virtuele wereld tijdens de Virtual Reality kinderfeestjes.

Intratuin Barneveld

barneveld, Gelderland (2.78km)  -  Intratuin Barneveld heeft niet alleen alles voor de tuin, maar beschikt ook over een uitgebreide kookafdeling waar regelmatig demonstraties gegeven worden.

Schaffelaartheater

barneveld, Gelderland (4.12km)  -  Bekijk de meest uiteenlopende tentoonstellingen in Barneveld. Het Schaffelaartheater, vernoemd naar de bekende Jan van Schaffelaar, heeft voor ieder wat wils!

Landgoedmarkt Barneveld

barneveld, Gelderland (4.35km)  -  Verse en pure streekproducten en brocante spullen uit de Gelderse vallei op de authentieke landgoedmarkt in Barneveld. Een markt met karakter die voor ieder wat te bieden heeft.

Zintuigentuin Barneveld

barneveld, Gelderland (4.72km)  -  Bezoek de Zintuigentuin in Barneveld en ontdek een tuin waar al je zintuigen worden geprikkeld. Verken samen met de natuur de gebieden horen, zien, voelen, ruiken en proeven.

Kinderboerderij Schaffelaar

barneveld, Gelderland (4.79km)  -  Bezoek de nieuwe kinderboerderij van Barneveld, Kinderboerderij Schaffelaar en ontdek het Schaffelaar Erf op Landgoed Schaffelaar. Verken de oude schuur die onlangs omgebouwd is tot een dierenverblijf.

Belevingscentrum Missie en Media

barneveld, Gelderland (4.79km)  -  VR, games, persoonlijke verhalen: in de belevingswereld Missie en Media van de christelijke radiozender TWR ontdek je de wereld van de zending. En de belangrijke rol die radio en andere media hierin spelen.

Landgoed en Kasteel de Schaffelaar

barneveld, Gelderland (4.84km)  -  Landgoed De Schaffelaar is een beroemde eyecatcher in Barneveld. Op dit natuurrijke landgoed worden geregeld evenementen georganiseerd. Een geliefde en stijlvolle locatie voor bruiloften en zakelijke bijeenkomsten.

Huize Scherpenzeel

scherpenzeel, Gelderland (5.21km)  -  Het romantische Huize Scherpenzeel, een statig zestiende-eeuws kasteel omringd door zes hectare park met vijvers, biedt alles voor een geslaagde bijeenkomst.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Museumboerderij De Grote Glind