1

Uitstapjes vlakbij Museum Nijkerk

Oude Ambachten Atelier

nijkerk, Gelderland (0.18km)  -  Op zoek naar een mooie zelfgemaakte kaars? Haast je naar het Oude Ambachten Atelier en ga aan de slag of laat iets maken. Ook leuk voor kinderfeestjes!

IJscootje Nijkerk

nijkerk, Gelderland (0.23km)  -  IJscootje is een bijzondere ijssalon in Nijkerk. Het ijs wordt hier gemaakt van de melk van Jersey koeien uit de polder. Leuk: ze hebben bij IJscootje ook ijs voor honden!

Intratuin Nijkerk

nijkerk, Gelderland (0.86km)  -  Bij Intratuin Nijkerk zijn er naast bloemen en planten ook sfeer- en interieurartikelen te vinden. Ook is er een gezellig tuincafé.

Hart van Holland

nijkerk, Gelderland (1.29km)  -  Multifunctioneel evenementencentrum Hart van Holland is af te huren voor congressen, evenementen, beurzen, festivals en feesten. Ruim zeshonderd vierkante meter vloeroppervlakte staat tot je beschikking.

Jaap van der Krol Bad

nijkerkerveen, Gelderland (1.76km)  -  Of je al kunt zwemmen, of het nog moet leren: in het Jaap van der Krol zwembad van Nijkerk voel je je helemaal thuis. Ook dé plek voor een spetterend kinderfeestje, zwemdisco en verschillende aquasporten.

Forellenvisvijvers en Restaurant 'De Berenkuil'

putten, Gelderland (2.2km)  -  Vang forellen en neem ze mee naar huis. In de drie grote forellenvijvers van De Berenkuil zitten regenboogforellen en graskarpers. Gegarandeerd sla je hier wat aan de haak. In het bijbehorende restaurant kun je gezellig een hapje eten of wat drinken.

Golfen in Putten

putten, Gelderland (2.69km)  -  Kom een dagje golfen bij Dutch Golf Putten en sla je slag! Als beginner leer je hier precies wat de juiste club is, maar ook als gevorderde golfer ben je hier aan het juiste adres.

Putter Stoomgemaal

putten, Gelderland (4.48km)  -  Bewonder het laatste, gerestaureerde stoomgemaal van Nederland. Zie hoe de stokers het vuur opstoken en hoe het waterrad het waterpeil op de juiste hoogte houdt.

Stoomgemaal Hertog Reijnout

nijkerk, Gelderland (4.5km)  -  Midden in de polder Arkemheen ligt het stoomgemaal Hertog Reijnout. Kom tijdens de maaldagen en bewonder het stoomgemaal onder stoom!

Landgoed Hoevelaken

hoevelaken, Gelderland (5.82km)  -  Een bijzonder landgoed in hartje Gelderland: Landgoed Hoevelaken. Het landgoed is maar liefst 3 kilometer lang en maar 375 meter breed. Een prachtig stukje natuur om te fietsen en te wandelen.

Strand Nulde

putten, Gelderland (6.33km)  -  Lekker ravotten op het strand of genieten van de zon! Strand Nulde is een prachtig recreatiestrand met vele voorzieningen voor jong en oud! Hier is altijd wat te beleven.

Club Tucan Game Club

amersfoort, Utrecht (6.5km)  -  Game on! Bij Club Tucan in Amersfoort ga je helemaal los met spectaculaire (VR) videogames van vroeger én nu!

Club Tucan Beachbar

amersfoort, Utrecht (6.5km)  -  Speel een potje jeu de boules of zing karaoke tussen de palmbomen in de Beachbar van Club Tucan. Geniet ondertussen van een heerlijke cocktail!

Bloeidaal

amersfoort, Utrecht (7.02km)  -  Natuurgebied Bloeidaal werd aangelegd om de Gelderse Vallei weer in zijn oude glorie te herstellen. De natuur gaat er z'n gang en het is een populaire wandelplek.

Vlaaienmaaien: het nieuwe boerengolf

terschuur, Gelderland (7.04km)  -  Kom je vlaaienmaaien in Terschuur? Dit is boerengolf, maar net even anders. De boer heeft een baan van circa twintig hectare ter beschikking. Sla die bal maar tussen de koeien door!

Jachthaven De Eemhof

zeewolde, Flevoland (7.26km)  -  Jachthaven De Eemhof heeft een leuke boulevard voor passanten te voet of voor mensen die hun boot aanmeren. Of volg een lesje wakeboarden bij de Eemhof Watersport & Beachclub.

Escape Room Nederland

bunschoten-spakenburg, Utrecht (7.32km)  -  Ontsnap binnen een uur uit een van de drie escaperooms. De oudste escaperoom van Nederland zet nog altijd de standaard.

De Blokhut: Feesten & Activiteiten

putten, Gelderland (7.58km)  -  De Blokhut in Putten is geschikt voor iedere gelegenheid. Huur een zaal voor je feest en bespreek de mogelijkheden voor een passend menu. Kies voor een echt geslaagde dag ook voor een van de vele activiteiten.

IJsboerderij De Oude Deel

voorthuizen, Gelderland (7.66km)  -  IJs om je vingers bij af te likken! De ijsboerderij maakt heerlijk roomijs van dagverse melk van koeien uit eigen stal. Verser kan het bijna niet. Op de boerderij is ook van alles te doen. Speel een potje discgolf of ga lekker skelteren.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Museum Nijkerk