gelderland

Gelderland Romantische uitjes (106)

High tea in een hippe caravan

VOORTHUIZEN, GELDERLAND - Verras een vriendin, moeder of zus met een heerlijke high tea op een prachtige locatie! De retro caravan van Miri's High Tea rijdt naar iedere gewenste locatie, waar binnen de lekkerste taartjes en hapjes wachten.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 29 00 57 98 voor meer informatie

entree vanaf € 30,50

Landgoed de Salentein

NIJKERK, GELDERLAND - Het prachtige witte landhuis op landgoed de Salentein, aan de weg van Putten naar Nijkerk, springt direct in het oog. De romantiek druipt van het gebouw! Je kunt je wel voorstellen dat dit een geliefde plek is voor bruidsparen. De Salentein is dan...

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 43,50

Wijnhoeve Kunneman

GEESTEREN, GELDERLAND - Wijnhoeve Kunneman is van alle markten thuis. Bezoekers kunnen hier wijngaardgolfen of een uitgebreide rondleiding krijgen. Kom ook eens langs in het proeflokaal.

's zondags gesloten

entree vanaf € 9,00

HeliFlight

KOOTWIJKERBROEK, GELDERLAND - Les in een helikopter, stap in voor een rondvlucht of geniet van een speciaal vervoersmiddel op je bruiloft. HeliFlight deelt de passie voor helikopters op bijzondere wijze.

elke dag geopend

entree vanaf € 129,00

Kok Cinemaxx

HARDERWIJK, GELDERLAND - Ga op stap met vrienden of familie en kijk de nieuwste films bij Kok Cinemaxx in Harderwijk. Wil je er een avondje uit van maken? Boek dan ook een van de arrangementen!

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 10,00

kinderen vanaf € 8,00

Lumido: sprookjesachtige lichtshow in het bos

APELDOORN, GELDERLAND - Romantisch verlichte fonteinen en de tunnel der geliefden: Lumido is een sprookjesachtige lichtshow in en rondom de bosvijver.

geopend, open op vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 8,00

peuters gratis

Wijnboerderij 't Heekenbroek

DREMPT, GELDERLAND - Wijnboerderij 't Heekenbroek ligt tussen de dorpen Achter-Drempt en Hoog Keppel vlakbij het prachtige bosgebied Heekenbroek. Geniet hier van heerlijke wijnen tijdens een proeverij of rondleiding en blijf slapen in de Bed & Breakfast.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 12,50