zwembad

indoor Zwembad (131)

Zwembad Waterwijs

UTRECHT, UTRECHT - Waterwijs is een zwembad waar je in ontspannen sfeer kunt werken aan zwemvaardigheden of aan je conditie. Ook is er veel aandacht voor wellness en geestelijke ontspanning.

open op dinsdag

entree vanaf € 15,80

Zwembad Het Slagman

ENSCHEDE, GELDERLAND - Zwembad Het Slagman in Enschede is een heerlijk zwembad om baantjes te trekken, zwemlessen te volgen, of mee te doen aan een lesje aquajoggen!

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag

entree vanaf € 3,80

peuters vanaf € 1,90

Sportcentrum De Schilp

RIJSWIJK, ZUID-HOLLAND - Zwembad De Schilp biedt alles voor een spetterend dagje uit: veel verschillende baden, makkelijke bereikbaarheid en leuke activiteiten. Veel zwemplezier!

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

entree vanaf € 4,50

peuters gratis

De Boogerd

OUD-BEIJERLAND, ZUID-HOLLAND - In Vrijetijdscentrum De Boogerd kun je niet alleen zwemmen, maar ook tennissen, squashen of een andere sport beoefenen in de sporthal.

elke dag geopend

entree vanaf € 5,40

peuters vanaf € 2,60

Zwembad Groenoord

SCHIEDAM, ZUID-HOLLAND - Geniet met het hele gezin van alle leuke faciliteiten in zwembad Groenoord. Sjees van de zeventig meter lange glijbaan en kom tot rust in het bubbelbad!

elke dag geopend

entree vanaf € 5,20

peuters vanaf € 1,40

Zwembad De Schelft

NOORDWIJKERHOUT, ZUID-HOLLAND - Even heerlijk ontspannen in het bruis-borrelbad terwijl de kinderen van de glijbaan roetsjen? Kom naar zwembad De Schelft!

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

volwassenen vanaf € 4,40

kinderen vanaf € 3,40

peuters vanaf € 2,40

Zwemparadijs AquaFun Sportiom

DEN BOSCH, NOORD-BRABANT - Sportiom is een gevarieerd sportcentrum in 's-Hertogenbosch waar je kunt zwemmen, schaatsen, lasergamen en squashen. Een leuk uitje voor het hele gezin!

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 9,95

kinderen vanaf € 8,95

peuters vanaf € 2,95

Zwembad De Watertoren

WINSCHOTEN, GRONINGEN - Zwembad De Watertoren heeft geen glijbanen of whirpools, maar is bedoeld om baantjes te trekken. Het bad wordt ook gebruikt voor wedstrijden en zwemlessen.

elke dag geopend

entree vanaf € 3,50

peuters vanaf € 1,50

Zwembad De Koekoek

VAASSEN, GELDERLAND - Stralend zonnetje? Geniet van waterpret in het water-, speel- en sportpark. Of vlucht bij minder mooi weer het overdekte zwembad binnen.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 4,75

kinderen vanaf € 4,20

peuters gratis

Van de redactie