Zwembaden

Laat regen je niet tegenhouden bij een dagje weg
LANDELIJK - Kom binnen zwemmen, spelen en ontdekken als het regent!
Ga een dagje weg met je hond
LANDELIJK - Ga een dagje op pad met je trouwe viervoeter.
Waar kun je veilig zwemmen in Gelderland?
LANDELIJK - Zoek verkoeling in de Veluwse bossen. Wij geven 5 zwemtips!

Zwembaden - vind een zwembad in...

Zwembaden (129)

Zwembad De Watertoren

WINSCHOTEN, GRONINGEN - Zwembad De Watertoren heeft geen glijbanen of whirpools, maar is bedoeld om baantjes te trekken. Het bad wordt ook gebruikt voor wedstrijden en zwemlessen.

elke dag geopend

De Wilgenring

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Zwembad De Wilgenring in Rotterdam is een mooi zwembad met drie baden. Er is waterplezier voor zowel volwassenen als kinderen te vinden!

elke dag geopend

Zwembad Overbosch

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Met maar liefst vijf verschillende baden, is er voor het hele gezin iets te beleven in dit mooie binnenbad. Baantjes trekken, lekker spetteren, relaxen of aquasporten: het kan allemaal!

elke dag geopend

Zwembad De Meerkamp

AMSTELVEEN, NOORD-HOLLAND - Zwembad De Meerkamp beschikt over binnen- en buitenzwembaden. Daarnaast is er een vijftig meter lange waterglijbaan. Een leuk uitje bij mooi en slecht weer!

elke dag geopend

Recreatiecentrum De Staver

SOMMELSDIJK, ZUID-HOLLAND - In Recreatiecentrum De Staver is heel veel te doen. Zo is er een zwembad én een bowlingcentrum. Ook is er een partycentrum waar je een feestje kunt geven.

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

Tolhuisbad Dokkum

DOKKUM, FRIESLAND - Sportief baantjes trekken of recreatief zwemmen. Bij het Tolhuisbad in Dokkum kan zowel de sportieve als de recreatieve zwemmer goed terecht.

elke dag geopend

Sportcentrum Calluna

ERMELO, GELDERLAND - Lekker zwemmen of een andere sport doen? In Sportcentrum Calluna in Ermelo kun je terecht voor een portie sportieve ontspanning.

elke dag geopend

Van de redactie