Uitstapjes vlakbij Lentebad

Party- en bowlingcentrum De Griethse Poort

zevenaar, Gelderland (0.67km)  -  De Griethse Poort is zowel een bowling- als partycentrum. Er zijn mogelijkheden voor allerlei feesten: van zakelijk tot vrijgezel. Het restaurant is strak ingericht in neutrale kleuren.

's maandags gesloten 

Kinderboerderij Rosorum

zevenaar, Gelderland (0.81km)  -  Bij kinderboerderij Rosorum in Zevenaar hebben de dieren een mooi leven. Kom knuffelen met de chinchilla's de cavia's en de ezels Bibi en Amigo. Echte boeren en boerinnen halen hun dierverzorgingsdiploma.

's maandags gesloten 

Movie Unlimited Bioscoop Zevenaar

zevenaar, Gelderland (1.26km)  -  Bij Movie Unlimited Bioscoop Zevenaar kan worden genoten van een hapje en een drankje terwijl de film draait!

elke dag geopend 

Buitengoed de Panoven

zevenaar, Gelderland (2.1km)  -  Voor een origineel dagje uit kom je naar Buitengoed de Panoven: een bijzondere steenfabriek uit 1860. Beleef het unieke verhaal van klei tot baksteen tijdens een rondleiding. Maar er is nog veel meer te doen!

elke dag geopend 

Sterrenwacht Corona Borealis

zevenaar, Gelderland (2.44km)  -  In de sterrenwacht Corona Borealis organiseren vrijwilligers interessante lezingen en sterrenkijkavonden.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Ballonvaren met 4CB

duiven, Gelderland (2.81km)  -  Stijg boven alles uit en vaar mee met een ballon van 4CB Ballonvaarten. Bewonder het landschap in de ondergaande of de opkomende zon.

elke dag geopend 

Maak een magische ballonvaart over Nederland

duiven, Gelderland (3.78km)  -  Vanuit de rieten mand geniet je van een prachtig uitzicht over het Nederlandse landschap. Ga bijvoorbeeld voor een ballonvaart over de Gelderse bossen of verken de Brabantse Kempen vanuit de lucht.

elke dag geopend 

Pannenkoekenrestaurant De Snippenhof

duiven, Gelderland (4.32km)  -  Pannenkoekenrestaurant De Snippenhof is gevestigd in het voormalig stationskoffiehuis vlakbij station Duiven. De sfeer is warm en gezellig en met keuze uit meer dan tachtig soorten pannenkoeken kun je altijd wel iets vinden dat je smaakt!

elke dag geopend 

Intratuin Duiven

duiven, Gelderland (4.64km)  -  Intratuin Duiven ligt direct aan de A12 en heeft een oppervlakte van maar liefst 26.000 m2. Goed voor een dagje onder de pannen!

elke dag geopend 

Speeltuin De Klimtuin - Intratuin Duiven

duiven, Gelderland (4.64km)  -  Voor een bezoek aan de Intratuin in Duiven hoef je de kinderen niet langer over te halen. Zij spelen en klimmen gerust een uurtje in speeltuin De Klimtuin, waar je tot negen meter hoog kunt klimmen.

elke dag geopend 

Kunstkring Het Gelders Eiland

aerdt, Gelderland (4.82km)  -  Kunstkring Het Gelders Eiland organiseert elk jaar vijf exposities in het Kerkje van Aerdt. In het oeroude kerkje worden ook concerten opgevoerd.

open op zondag 

Huifkartochten bij Stalhouderij Belfjor

loil, Gelderland (5.11km)  -  Stichting Belfjor is van alle markten thuis. Het is een zorgboerderij voor mensen met een beperking. De stalhouderij die bij de stichting hoort, verzorgt huifkarritten en men- en rijlessen door het prachtige Montferland.

elke dag geopend 

Recreatiegebied Rhederlaag

giesbeek, Gelderland (5.82km)  -  Vlakbij Arnhem ligt het recreatiegebied Rhederlaag. Dit gebied aan de IJssel leent zich goed voor watersport.

elke dag geopend 

Paintballcentrum De Unit

babberich, Gelderland (5.92km)  -  Het is oorlog bij Paintballcentrum De Unit in Babberich. Ga de strijd aan met je vrienden en behaal de overwinning!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 23 03 22 25 

Kartbaan Duiven

duiven, Gelderland (5.93km)  -  Heerlijk scheuren in een van de beste indoorkartbanen. Kartbaan Duiven heeft een kartbaan met twee verdiepingen om je helemaal los te laten gaan.

elke dag geopend 

Kasteel Doornenburg

doornenburg, Gelderland (6.87km)  -  Word een ridder in Kasteel Doornenburg. In het mooie rivierenlandschap van de Rijn en de Waal ligt dit prachtige bouwwerk. Bezoekers gaan hier terug in de tijd.

elke dag geopend 

Ga op avontuur en verover het verborgen Fort Pannerden

doornenburg, Gelderland (7.01km)  -  Ontdek het gigantische (en half verscholen) bouwwerk Fort Pannerden. Puzzel je bijvoorbeeld een weg door het fort met de spannende reallife game Elements. Handig: voor passerende fietsers en wandelaars zijn delen van het fort gratis te bezoeken.

open op zondag en zaterdag - soms geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Actie: Bestel snel je tickets

Openluchtzwembad De Hangmat

velp, Gelderland (7.47km)  -  Openluchtzwembad Rheden is een groot buitenbad dat mooi in de natuur ligt. Het zwembad staat bekend om haar ruime opzet en de goede faciliteiten. Vanaf 20 graden Celsius is het bad geopend.

gesloten, open van  1 mei t/m 23 september, van 07:00 uur tot 19:00 uur 

Vergaderen in een theater: Kastanjelaan 13

velp, Gelderland (8.92km)  -  Kastanjelaan 13 is het vervolg op Kunsthuis 13. Deze theater-, congres- en concertzaal is een prima locatie voor zakelijke bijeenkomsten.

elke dag geopend 

Gelders Geologisch Museum

velp, Gelderland (9.66km)  -  Verken de Veluwezoom met de Stenenzoekkaart en leer het verhaal achter deze stenen kennen in het Gelders Geologisch Museum.

's maandags gesloten