Friesland

Kom zwemmen bij De Scheg!

Uitstapjes Friesland (15)

Zwemcentrum De Welle

DRACHTEN, FRIESLAND - Zwemmen in het subtropisch golfslagbad of gewoon even helemaal bijkomen in een van de bubbelbaden? Kom dan naar Zwemcentrum De Welle.

elke dag geopend

Zwembad It Rak

SNEEK, FRIESLAND - Ga in Zwembad It Rak na het zwemmen nog wat drinken of fitnessen. Een glijbaan, kleuterbad en whirlpool maken een dagje waterplezier compleet!

elke dag geopend

Recreatiecentrum Dundelle

BAKKEVEEN, FRIESLAND - Geniet van heerlijk zwemmen in de buitenlucht bij Openluchtzwembad Dúndelle. Vooral de diepe springkuil met springplanken is een echte aanrader.

gesloten, open van  27 april t/m 9 september

Zwembad De Klomp

WOMMELS, FRIESLAND - Een beschutte ligging, een grote zonneweide, twee leuke glijbanen: bij mooi weer is zwembad De Klomp een heerlijk uitje voor jong en oud!

gesloten, open van  21 april t/m 16 september, van 13:00 uur tot 20:00 uur

Waterpark Mounewetter

WITMARSUM, FRIESLAND - Bij mooi weer genieten zowel kinderen als hun ouders in Waterpark Mounewetter van de zwembaden, ligweides en de waterspeeltuin.

gesloten, open van  29 april t/m 8 september, van 09:30 uur tot 20:30 uur

Zwembad de Blauwe Golf

LEEUWARDEN, FRIESLAND - Zwembad De Blauwe Golf in Leeuwarden heeft een groot overdekt recreatiebad met onder andere een bubbelbad, kleuterhoek, waterglijbaan en golfslagbad.

elke dag geopend

Tolhuisbad Dokkum

DOKKUM, FRIESLAND - Sportief baantjes trekken of recreatief zwemmen. Bij het Tolhuisbad in Dokkum kan zowel de sportieve als de recreatieve zwemmer goed terecht.

elke dag geopend

Zwembad Wettervlecke

SURHUISTERVEEN, FRIESLAND - Kom op een zomerse dag naar Zwembad Wettervlecke. Het water is hier altijd 24 graden Celsius en voor de sportievelingen is er een jeu de boulesbaan!

gesloten, open van  27 april t/m 15 september, van 07:00 uur tot 20:15 uur

Zwembad De Dunatter

SCHIERMONNIKOOG, FRIESLAND - Geniet van verkoeling en de mooie natuur van Schiermonnikoog in openluchtzwembad De Dunatter. Neem een lekkere duik en geniet van het mooie waddeneiland.

gesloten, open van  1 mei t/m 1 september, van 09:00 uur tot 18:00 uur