Zwembad Haulewelle




Zwembad Haulewelle

Spetter pieter pater lekker in het water! In Zwembad Haulewelle in Haulerwijk geniet je op warme dagen van wat verkoeling. Plons vanaf de duikplank in het water, organiseer je eigen bommetjeswedstrijd of gooi een balletje naar elkaar over. Waterratten van alle leeftijden weten wel raad met het blauwe verwarmde water. Er is ook een ondiep peuterbadje voor de allerkleinsten, met een glijbaan en andere speelelementen.

Speeltoestellen en zonneweide

Even uitgespetterd? Dan vermaken de kinderen zich ook uitstekend op de speeltoestellen. Of jump zo hoog je kunt op het grote luchtkussen. Terwijl je geen omkijken hebt naar de kinderen, bakken ouders op de grote zonneweide lekker in het zonnetje. Liever in de schaduw liggen? Zoek dan een plekje onder een van de hoge bomen die rond het terrein staan.

Het zwembad organiseert regelmatig leuke activiteiten zoals discozwemmen en een beachvolleybaltoernooi.

Baantjes trekken

Wil je op je dooie gemakje baantjes trekken? Van maandag tot en met vrijdag is het zwembad tot 10:00 uur 's ochtends gereserveerd voor iedereen die rustig heen en weer wil zwemmen. Maar ook op andere tijdstippen kun je terecht. Ook in de avonduren liggen er lijnen in het water en in de middag ook zodra de drukte het toelaat.

Zwembad Haulewelle in Haulerwijk leent zich ook goed voor een schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.haulewelle.nl

Zwembad Haulewelle
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.