zuid-holland

Zuid Holland Zwembad (95)

Zwembad De Eendraght

HELLEVOETSLUIS, ZUID-HOLLAND - Bij Zwembad De Eendraght kun je heerlijk baantjes zwemmen of aqausporten, maar er zijn ook allerlei leuke attracties. Sjees van de 71 meter lange glijbaan!

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 5,15

kinderen vanaf € 4,65

peuters gratis

Zwembad De Driesprong

ZOETERMEER, ZUID-HOLLAND - Zwembad De Driesprong is het oudste zwembad van Zoetermeer, maar zeker niet de minste! Het bad van 25 meter is vooral geschikt voor zwemlessen en baantjes trekken.

open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

entree vanaf € 4,25

peuters gratis

Waal- en Weidebad

HEERJANSDAM, ZUID-HOLLAND - Aan de rand van Heerjansdam bevindt zich het Waal- en Weidebad, een gezellig zwembad in de open lucht.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 4,00

peuters gratis

Gouwebad De Sniep

WADDINXVEEN, ZUID-HOLLAND - Zwembad De Sniep is een mooi subtropisch zwembad van alle gemakken voorzien. Met stoomcabines en een 55 meter lange glijbaan is dit zwembad leuk voor iedereen!

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 5,85

kinderen vanaf € 4,55

peuters vanaf € 2,80

Zwembad Hoogvliet

HOOGVLIET, ZUID-HOLLAND - Zwembad Hoogvliet heeft een mooi wedstrijdbad waar verschillende activiteiten worden aangeboden en waar je heerlijk baantjes kunt trekken.

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag

entree vanaf € 3,60

peuters vanaf € 2,60

Zwembad De Does

LEIDERDORP, ZUID-HOLLAND - Waterpret gegarandeerd bij zwembad De Does in Leiderdorp! Speciale watereffecten zorgen voor spanning in het recreatiebad. Een Turks stoombad en een whirlpool maken de dag compleet.

elke dag geopend

entree vanaf € 5,30

peuters vanaf € 7,25

Zwembad De Duikelaar

HARDINXVELD-GIESSENDAM, ZUID-HOLLAND - Zwembad De Duikelaar in Hardinxveld-Giessendam heeft een binnenbad en een buitenbad. Een leuk uitje bij alle weersomstandigheden!

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 3,25

kinderen vanaf € 2,80

Zwembad en sportcomplex De Fluit

LEIDSCHENDAM, ZUID-HOLLAND - Zwembad De Fluit heeft drie verschillende baden waar je heerlijk baantjes kunt trekken, disco zwemmen of vrij zwemmen. Heerlijk voor een frisse duik!

elke dag geopend

entree vanaf € 4,90

peuters vanaf € 2,80

Zwembad Hoek van Holland

HOEK VAN HOLLAND, ZUID-HOLLAND - Het openluchtzwembad in Hoek van Holland is eenvoudig, maar biedt 's zomers verkoeling aan het hele gezin. Geniet ook van het zonnetje op de ligweide.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 3,80

peuters vanaf € 2,80

Recreatiecentrum De Staver

SOMMELSDIJK, ZUID-HOLLAND - In Recreatiecentrum De Staver is heel veel te doen. Zo is er een zwembad én een bowlingcentrum. Ook is er een partycentrum waar je een feestje kunt geven.

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

volwassenen vanaf € 3,75

kinderen vanaf € 3,25

Zwembad De Viergang

PIJNACKER, ZUID-HOLLAND - Een ontspannen dagje zwemmen in Pijnacker? Kom naar zwembad De Viergang. Bij mooi weer kunt u zonnen op de ligweide buiten.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 5,80

kinderen vanaf € 4,90

peuters vanaf € 2,50

Openluchtzwembad 't Wilgerak

SCHOONHOVEN, ZUID-HOLLAND - In Schoonhoven is zwembad 't Wilgerak te vinden, leuk voor jong en oud. 't Wilgerak bestaat uit drie mooie buitenbaden en een zonneweide.

geopend, elke dag geopend

volwassenen vanaf € 4,20

kinderen vanaf € 3,50

peuters gratis

Van de redactie