Tikibad Duinrell

Sluit een bezoek aan Duinrell af met een paar uurtjes zwemmen in het Tikibad! Elke dag is het plonzen, spetteren en glijden in de wervelende waterwereld van het tropische Tikibad. In het overdekte gedeelte van Tikibad zijn zestien spannende glijbanen zoals de Moonlight en Starfright, Blits en Flits, Triton en de Tyfoon. Ook is er een Lazyriver waar lekker kunt dobberen.

Voor de jongere kids is er een aparte plek: Playa. Kinderen vanaf vier jaar roetsjen hier van vier veilige glijbanen en voor kinderen tot vier jaar is er een verwarmd speelbad.

Buiten zwemmen

Sinds de zomer van 2019 heeft het waterpark ook een buitengedeelte, met een groot verwarmd buitenbad, vijf nieuwe glijbanen en een aparte plek voor de allerkleinsten om te spetteren en te spelen. Durf je te staan onder de grootste waterbucket van Nederland? Je krijgt in één plons zo'n 1700 liter verkoelend water over je heen!

Overnachten in Duinrell

Wie een Duingalow boekt in vakantiepark Duinrell, heeft tijdens zijn verblijf twee uur per dag gratis toegang tot het Tikibad. Gasten die een plek hebben gekozen op de camping, kunnen met veel korting spetteren in het Tikibad. In de winter kunnen alle gasten onbeperkt gebruik maken van het Tikibad. Eindeloos genieten en heerlijke zwemuurtjes voor jong en oud verzekerd!

Tikibad Duinrell in Wassenaar leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 16,25 p.p.), schoolreisje en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Foto: Tikibad Duinrell
Foto: Tikibad Duinrell
Foto: Tikibad Duinrell
Foto: Tikibad Duinrell
Foto: Tikibad Duinrell
Foto: Tikibad Duinrell
Foto: Tikibad Duinrell
Foto: Tikibad Duinrell