Beoordelingen Tikibad Duinrell

Super leukk en genietend
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Vrijdag 1 december

Datum beoordeling: 18 december 2018

Reisgezelschap: gezin

Het was heel leuk en gezellig dus ik raad het jullie aan

Beoordeling gegeven door Romaissa.

GEWELDIG
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 7 juli 2018

Datum beoordeling: 10 juli 2018

Reisgezelschap: met vrienden

Tikibad was leuk. Leuke glijbanen, niet heel druk. Lekker lang open. Fijne grote kluisjes. En het achtbanenpark was ook heel leuk. Leuke achtbanen. Wachtrij lekker snel. SUPER LEUK Ik zou het je zeker aanraden.

Beoordeling gegeven door Kat.

Weinig voor veel
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 28-01-2017

Datum beoordeling: 28 januari 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Duur parkeren, hoge entree. Viezig omkleden. Eten maar overgeslagen. Vooral vreselijk koud gehad. Zowel ouders als kinderen compleet verkleumd de auto in. Ervaring kostte ons 80euro. Wat een armoe. Voel me eigenlijk enorm genaaid. Categorie 1x nooit meer.

Beoordeling gegeven door N.N..

Leuk zwembad
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 31-12-2016

Datum beoordeling: 31 december 2016

Reisgezelschap: met een groep

De glijbanen zijn altijd leuk maar het eten is niet lekker. Vorige keer was het eten ook niet lekker! Je proeft dat frituurvet oud is!

Beoordeling gegeven door Angelica.

Teleurstelling
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 17-12-2016

Datum beoordeling: 17 december 2016

Reisgezelschap: met oudere kinderen

De glijbanen zije gewoon leuk. Alleen bij de kassa werd 1 euro teveel gerekend. Die werd weer vd rekening afgehaald. Toen ik 2 koffie bestelde moest ik 5.70euro betalen ipv 4.70euro. Die werd vd rekening afgehaald toen ik er iets van zei. Toen ik weer 2 koffie haalde moest ik 4.80 betalen ipv 4.70. Krijg hier een heel vervelend gevoel over.

Beoordeling gegeven door R Bosscher.

vuil
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 20-10-2016

Datum beoordeling: 21 oktober 2016

Reisgezelschap: gezin

Smerige vloer bij de kleedhokjes. In het zwembad een vreselijke herrie. De water kwaliteit niet goed. Geen goede doorstroming bij de kassa. Een drukte kan het zwembad niet aan. Eens maar nooit meer

Beoordeling gegeven door Arie.

Middelmatig
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 4-03-2016

Datum beoordeling: 5 maart 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het zwembad met twee kinderen bezocht, 4 en 8 jaar. Zij hebben het naar hun zin gehad. Echter vond ik behalve het zwembad (waar normaal golven zijn maar nu stuk was) heel weinig geschikt voor hun leeftijd. Het eten is duur en beneden alle peil. Jammer. Bij het naar buiten gaan heel onvriendelijk aangesproken omdat wij ons entree tickets niet meteen konden vinden. Als je weggaat, moet je deze blijkbaar weer scannen. Als je je ticket niet meer hebt, dan dien je € 5 te betalen. Is ons niet verteld bij aankomst. Onze conclusie veel te duur voor wat het is en meer geschikt voor oudere kinderen.

Beoordeling gegeven door Eva.

Heel leuk!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 21 Februari 2015

Datum beoordeling: 17 mei 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Het is geen tien omdat, 1. Het zwembad zelf is klein, kom er vooral NIET om gewoon te gaan zwemmen, alleen om te glijden! 2. Het eten is niet fantastisch en duur

Beoordeling gegeven door Quinten.

super!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 19 2 15

Datum beoordeling: 19 februari 2015

Reisgezelschap: met partner

Een erg leuk en netjes zwembad met glijbanen waar iedere glijbanenfan alleen maar van kan dromen!

Beoordeling gegeven door martens.

Heerlijk rustig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 03 februari 2015

Datum beoordeling: 3 februari 2015

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Heerlijk rustig op een doordeweekse dag van 16-21 uur, nergens wachten, meteen glijden Voorheen een LaPlace restaurant, nu een ander dat erg duur is en uitsluitend ongezonde producten verkoopt. Broodje gezond had men niet, alleen maar snacks tegen een belachelijke prijs Jammer en niet meer van deze tijd

Beoordeling gegeven door Ivo Polderman.

Uniek Zwembad
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2 jaar terug

Datum beoordeling: 27 september 2014

Reisgezelschap: met vrienden

Het ziet er top uit! Ik heb dit al 2 jaar geleden gegeven voor de verjaardag van mijn beste vriendin! Het was een super dag we hebben er kei erg van genoten!

Beoordeling gegeven door Hilde van Abeelen.

schandalig
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 7 augustus 2014

Datum beoordeling: 9 augustus 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Teveel bezoekers binnengelaten. meer dan 30 min wachten per glijbaan.

Beoordeling gegeven door Bart.

vies
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 10-05-2013

Datum beoordeling: 29 mei 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Er wordt nauwelijks schoongemaakt, maar zijn doen wel de vuil beetje naar rechts en dan weer naar links. Wij verbleven in een klein huisje, die ook vies en oud was, alleen de vaatwasser was nieuw, daarom geen 1 punt.

Beoordeling gegeven door Edit.

MEGA SLECHT!
1 11111

Bezoekdatum: 31/08/2013

Datum beoordeling: 1 september 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Je moet eerst als je gaat avond zwemmen zeker 45 minuten wachten tot dat je naar binnen kan, vervolgens mag je een half uur wachten totdat je je kan omkleden(in een hokje van 1 bij 1, waar de gebruikte maandverband in ligt) en kan douche. Zeer slecht smerig zwembad, lag bloed en zelf poep op de grond!!! Personeel kijkt er naar en lopen gewoon door. Zeeeeeeer veel asociale mensen, grote groep van jongeren (drongen ook nog voor in de lange lange wachtrijen) die in het snackgedeelte meisjes zaten uitteschelden(met het K woord) en dat omdat de tokkies eerder eten wilde bestellen,personeel doet er niets aan. Overal hoor je mensen schelden, duwen, trekken en vervelend gedrag vertonen. Al het asociale volk is in dit bad te vinden! Kortom dit heet geen Tikibad maar TOKKIEBAD!! EENS EN NOOIT MEER!!!!!

Beoordeling gegeven door I..

tegenvaller
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 01-03-2013

Datum beoordeling: 2 maart 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Sta je eerst 30 minuten in de rij, ondanks dat we al kaarten hadden, maar 1 kassa open in voorjaarsvakantie, geen aparte e ticket toegang. verder erg druk naarmate de dag vordert geen lol meer aan. Het geheel is verlopen en oud.

Beoordeling gegeven door Jeroen.

Tikibad: nooit meer!!
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 25 augustus 2012

Datum beoordeling: 26 augustus 2012

Reisgezelschap: gezin

Wij gingen met 3 kinderen van 6, 7 en 8 jaar naar het Tikibad. Allen hun zwemdiploma's op zak en goede zwemmers. Bij de ingang zagen wij dat kinderen onder de 1.20 m zwembandjes om moesten, ongeacht zwemdiploma's. Ik vroeg of er bandjes bij het zwembad lagen, maar nee, wij konden ze kopen voor € 5,-. Dit voor de jongste maar gedaan, tot haar grote teleurstelling en onbegrip. Omkleden was een drama, kleedhokjes zijn klein en vies, geen familiekamers beschikbaar. Onze zoon van 7 jaar is een zeer geoefende zwemmer met 6 zwemdiploma's. Hij is ongeveer 1.20 m. In het park - met schoenen aan - mocht hij in veel attracties wel (grens is vaak 1.20 m). In het zwembad kon hij ook een uur zwemmen zonder problemen. Er werd wel gevraagd naar zwemdiploma's, maar verder geen probleem. Totdat er een zeer vriendelijke (ahum) badjuffrouw hem eruit haalde en zei dat hij zwembandjes om moest. Hij zat volgens haar net niet aan de 1.20 m. Aangezien de tijd er toch bijna op zat (wij hadden 2 uur 'gekocht'), besloot ik om te gaan. Ik moest nog even op mijn man wachten die met de jongste van een glijbaan was. Vervolgens werd mijn zoontje letterlijk belaagd door de badmeesters. De badjuffrouw stond naar alle badmeesters wild te gebaren, waarop zij in rep en roer achter mijn zoontje aangingen. Wij stonden aan de kant te wachten en ze kwamen door het zwembad aangerend alsof we criminelen waren. De kinderen waren erg geschrokken en volledig overstuur. Ik snap dat er veiligheidsregels moeten zijn, maar dit gaat alle redelijkheid te boven. Dus voor ons: Tikibad? nooit meer!

Beoordeling gegeven door K.L..

veeeeel te druk
1 11111

Bezoekdatum: 9 augustus 2012

Datum beoordeling: 11 augustus 2012

Reisgezelschap: gezin

Niet normaal zo druk, drie kwartier in de rij voor 1x glijden. En dat voor 15 euro p.p.! Dus per keer glijden bijna vier euro betaald. 6o euro met ons gezin, wat een geld. Achteraf liever anders besteed. Daarnaast ontzettendvies, vloer, het water, jakkers, kleedhokjes te goor om in te staan. Wat wil je met die drukte ook, daar helpt geen poetsen tegen. Twintig jaar geleden eerder geweest, nu met eigen kinderen, die vonden de glijbanen geweldig, maar met de camping erbij is het bad veel te klein geworden. Lekker commercieel. Prop maar vol, laat mensen betalen, maar of het nog veilig is?

Beoordeling gegeven door M..

Supergaaf!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 03-08-2012

Datum beoordeling: 4 augustus 2012

Reisgezelschap: gezin

Een erg leuk park als je het geluk hebt dat het per ongeluk lekker weer is dan is het lekker rustig dus kun je alle attracties en glijbanen in het zwembad uitproberen. Ook heb ik een heel leuk meisje gezien in het tikibad die ik later ook bij de dragonfly weer tegenkwam, helaas hebben we elkaar niet kunnen spreken. Kortom Topdag en een aanrader voor iedereen ga op tijd en ga tussen de middag zwemmen i.p.v. Einde van de dag als iedereen gaat!!!

Beoordeling gegeven door D de V.

geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: elk jaar 1 week

Datum beoordeling: 2 augustus 2012

Reisgezelschap: met vrienden

ik ga elk jaar naar duinrell en vind het nog steeds geweldig. je mag daar veel meer dingen doen en als je iets doet dat niet mag kunnen ze er 9 van de 10 keer gewoon om lachen. je hebt een gezelige camping. en het zwembad is ook hartstikke leuk als je niet bang bent om in glijbanen te gaan is het tikibad geweldig. en de medewerkers zijn altijd aardig. dus als je ooit overweegt om naar duirell te gaan ZEKER DOEN

Beoordeling gegeven door anouk scheffers.

vergane glorie
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 01-08-2012

Datum beoordeling: 2 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

vies en oude zooi, schiettent of balletje gooien 3 euro ...?!! effe op terrasje gezeten na een zeer verwarrende binnenkomst want je mag er 1x in en 1x uit. binnen en buitenbad gescheiden ..raar gedoe en geen hond die je dat uitlegt als je er voor het eerst komt . Kleedhokjes kunnen echt niet meer douche's te weing restaurant mag dienaam eigenlijk niet dragen want is veredelde snackbar met zeer sjagerijnige meisjes die er niets van snappen terrasje was rijk aan smerige tafeltjes en wandbeplating van glijbaantoren onder he mos. zittend onder een lekkende glijbaan wordt je kroketje dan lekker klef ! Wel de hoofdprijs voor entree vragen maar wat men bied is echt ruk en verjaard op naarde efteling dan maar want duinrell is vergaan en smerig

Beoordeling gegeven door Chiel .

Benauwd
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: mei 2012

Datum beoordeling: 30 juli 2012

Reisgezelschap: met vrienden

In het tikibad is het er vreselijk warm. Voordat ik al in het water was, was ik al nat van de zweet. Na een paar uur voelden wij (een groep van 6 personen) hoofdpijn die vast met de warmte en benauwdheid te maken had. Hier moet iets aan gedaan worden! Ook is het erg vervelend dat je van binnenuit niet naar het buitenbad en terug kan. Een positief punt zijn de glijbanen, altijd leuk.

Beoordeling gegeven door Kees de Kok.

Absolute afrader!
1 11111

Bezoekdatum: 15 juli 2012

Datum beoordeling: 16 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wat een dramatische ervaring! Als haringen in een ton. Zeer slechte hygiene door gehele zwembad inclusief de horeca, overal viezigheid, vies water, vieze en veel te kleine kleedhokjes, kleine kinderen mogen geen gebruik maken van glijbanen. "Pretpark" mag de naam niet hebben, kinderen < 1.50m mogen nergens in. Het Tikibad is een absolute afrader!

Beoordeling gegeven door RV.

overvol
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 8-7-2012

Datum beoordeling: 9 juli 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

veel en veel en veel te DRUK,ellenlange wachttijden bij alles,zelfs bij de douches,omkleedhokjes.heb ik daar 140 km voor gereden ?de kinderen konden niet eens in alle glijbanen en dat terwijl we er meer dan 3 uur zijn geweest.voor het aantal bezoekers is er ook te weinig rustige zitgelegenheid.kortom ik vond t slecht.raad t iedereen af !!

Beoordeling gegeven door mj vd veen.

Heerlijk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22juni 2012

Datum beoordeling: 26 juni 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Met schoolreisje geweest , het regende veel maar ondanks de regen was er genoeg te doen en hebben de kinderen veel plezier gehad....een pluim voor duinrel

Beoordeling gegeven door R v haasteren.

koud
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 08-01-2011

Datum beoordeling: 8 januari 2012

Reisgezelschap: gezin

Te vies (vloer restaurant, maar ook de trappen e.d.) en veel te koud water. Helaas niet mijn ding, het tikibad. Ik ga er niet meer heen. Ook mijn dochter en mijn zoon hadden het koud. Brrrrrrr......

Beoordeling gegeven door de Vries.

SUPERKNALFANTASTISCH
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 24-07-2011

Datum beoordeling: 15 augustus 2011

Reisgezelschap: zakelijk

Beste kikkervrinden, Ik vind het een tiki onwennig om een review te plaatsen. Maar ik heb me uitstekend vermaakt in het tikibad. Het enige nadeel was het constante gekwaak van alle kids in het zwembad. Verder het eten; ik bestelde kikkerbillen samen met mijn zakenrelaties en dat was toch wel een tiki duur. Voordat ik het zwembad bezocht was ik een tiki ziek. En dat werd ik helemaal nadat ik de kwakjes in de kleedhokjes zag zitten. Maar nadat ik het tikibad had bezocht was ik weer helemaal opgekikkerd! En voelde ik me weer kikkerlekker! De glijbanen vond ik wel een tiki spannend maar ze waren supervet en het zwembad verder ook ik voelde me als een kikker in het water! Groetjes Bert Balder!

Beoordeling gegeven door Bert Balder.

Wel leuk maar vies
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 23-07-2011

Datum beoordeling: 24 juli 2011

Reisgezelschap: met partner

Kleedhokjes zijn echt te smal, evenals het gangetje bij de kluisjes. De vloer van de kleedhokjes was ook erg vies. Zou best eens wat vaker schoon mogen worden gemaakt. Voor een kind onder de 1.50m blijft er niet zoveel leuks over. Duinrell park zelf allemaal oude zooi!

Beoordeling gegeven door Peppe.

GA NIET HEEN MET KLEINE KINDEREN MET ZWEMDIPLIMA
1 11111

Bezoekdatum: 25-05-2011

Datum beoordeling: 29 mei 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

mijn zoon van 8 jaar 1.16m groot met zwem diplama AB enC moest zwembandjes dragen. krijg jij dan maar een paar zwembadjes om zelf in het babybadje werden we weggestuurd zonder zwembandjes. dus voor ons nooit meer TIKIBAD

Beoordeling gegeven door N.N..

T'is niet meer wat het was
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 28-12-2010

Datum beoordeling: 1 januari 2011

In de kerstvakantie met ons gezin het Tikibad bezocht. Vanwege de vakantie was het kei-druk en dat zorgde vóór binnenkomst al voor 30 minuten wachten in de kou. De toegangspoortjes zo pal achter de kassa werken ook niet echt bevorderlijk voor een vlotte doorstroming. Toen omkleden: Wat een irritant kleine kleedhokjes met héle smalle gangen waar alle bezoekers zich doorheen moeten wurmen. Echt niet meer van deze tijd! Verder waren er nogal wat kluisjes defect (slot eruit gesloopt) en stonden er bij de (kleine) doucheruimtes (tweemaal 10 douches) op een gegeven moment ook weer mensen in de rij te wachten. Het zwembad zelf heeft véél te bieden maar op zo'n drukke dag sta je vooral in de rijen bij de glijbanen te wachten ("net een overdekte Efteling"). Prijzen in La Place exorbitant hoog: €25 voor 4 frites en 4 drankjes.

Beoordeling gegeven door de Graaff.

Heerlijk genieten in het Tikkibad
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 8-10-2010

Datum beoordeling: 30 november 2010

Het zwembad Tikkibad te wassenaar verdient een mooie 9. Heel veel glijbanen, mooie zwemgelegenheid, of lekker ronddobberen, dat heeft dit zwembad allemaal. Het enige minpunt van het zwembad zijn de tijden. Ik ben namelijk helemaal gek op zwemmen, alleen kan je maar bepaalde tijden en niet een hele dag. Maar al om al, is dit een super zwembad om heen te gaan. Heb je geen eigen vervoer, dan is er een bus die je voor de deur afzet. Van kleine kinder tot volwassenen er is hier altijd iets te doen.

Beoordeling gegeven door Tamara Dronkers.

onvoldoende organisatorische capaciteit
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 25-10-2010 's avonds

Datum beoordeling: 26 oktober 2010

Gisteren naar Tikibad geweest. Na 20 minuten omleiding wegens wegwerkzaamheden, uit de richting Delft, eindelijk aangekomen. De auto parkeren kost € 5,50 naast de entree van (via online-bestelling) € 14,-- p.p. Al met al dus niet goedkoop. Het zwembad ligt middenin het park, hetgeen ook op de website staat vermeld, maar dat blijkt toch nog een 10 minuten lopen vanaf de parkeerplaats. Het zou handig zijn als dat bij de receptie wordt aangegeven. Eenmaal aangekomen bij het bad moesten we aansluiten in een lange rij bezoekers. Het is een raadsel waarom het zo lang moet duren om deze bezoekers binnen te laten. Online-kaarten bestellen heeft geen voordelen in dit opzicht, maar het merendeel van de mensen hadden Duinrell-bungalow-passen en zouden toch zo door moeten kunnen lopen? De capaciteit of de organisatie is onvoldoende, wat bij veel mensen ergenis opwekt. De kleedruimtes zijn erg klein, smalle gangen, allemaal waarschijnlijk volgens de Nederlandse minimum normeisen. Bovendien waren ze ook vies. Het zwembad zelf is wel aardig, sommige glijbanen spectaculair, maar de nieuwe glijattractie x-stream blijkt te smal voor mensen met lange armen, de ellebogen stoten dan op het valluik. Het gedrag van de personeel en bezoekers was wel goed. Het zijn vooral de lange wachttijden vooral bij de entree, waardoor wij het Tikibad niet nogmaals zullen bezoeken en niet zullen aanbevelen.

Beoordeling gegeven door H.Burger.

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 15 aug

Datum beoordeling: 17 augustus 2010

Kleedkamers heel erg onveilig en als er iets gebeurt, wat dus ook het geval was dan is er niemand te bekennen. Als er echt paniek uitbreekt is de ramp niet te overzien want je komt er nooit meer uit, veel te smalle gangetjes in de kleedruimtes.

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: December 2009

Datum beoordeling: 19 december 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 24 Oktober 2009

Datum beoordeling: 30 oktober 2009

De kinderen vonden het er erg leuk, hebben niet gezien dat het zo druk was. Leuke glijbanen voor de groteren en voor de kleintjes ook nog wat mogelijkheden. Ondanks drukte wel een veilig gevoel doordat er veel personeel was die erg oplettend waren. Mijn dochter van 4 jaar liep even zonder bandjes( bij het kleuterbadje) en direct vroeg iemand aan haar waar haar moeder of vader was om bandjes om te doen. De kleedhokje zijn wel wat aan de kleine kant en de vloer was erg vies, maar het was ook wel erg druk. Misschien iets vaker met meer mensen schoonmaken, is geen overbodige luxe. Verder een leuk zwembad, voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door A. van Herk.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: augustus 2009

Datum beoordeling: 15 oktober 2009

Misschien wat aan de late kant, maar ben er afgelopen zomer voor het eerst geweest met m`n 19 jaar. Samen met m`n vriendin en 2 vrienden (ook een stelletje). Het kloksysteem kan je inderdaad erg opjagen. Toch begrijpelijk. Duur was het zeker, maar dat zijn wel meer dingen, dus was het de prijs waard?! Ik heb me prima vermaakt, ik denk ongeveer 2,5 uur lang. De glijbanen waren m.i. de moeite waard. Er waren voldoende toezichthouders en qua hygiene leek het wel goed te zitten. Maar dan: associale mensen heb je overal, maar het publiek was werkelijk genant. Het voordringen zou makkelijk voorkomen kunnen worden als een badmeester toezicht hield bij de ingang (in plaats van 3 meter verderop). Dat was zonde. Dan nu, en let wel, ik heb geen racistische gedachten en ga pas anders over mensen denken als zij zich zodanig gedragen. Maar de marokkaanse jeugd daar... Er was EEN attractie was 1 glijbaan waar de dames geen trek in hadden, maar die vriend en ik besloten `m wel te doen. Binnen 20 seconden - ik stond in de wachtrij en zag de dames beneden - kwamen er een x aantal marrokaanse jongens naar hen toe (ernaast in het bubbelbad). Begonnen ook direct tegen ze aan te praten. Achter hoorde ik over "Hoe veel warmer de bubbelbaden in Marokko" en zelfs dat meneer er wel eentje voor ze zou bouwen. Daar hebben ze vriendelijk voor bedankt, maar alsnog gingen ze door. "Je ogen zijn zo mooi," etc. Steeds neutraal op gereageerd, maar toen het aanhield zei m`n vriendin dat ze niet geinteresseerd was. Direct nam de jongen een agressieve houding aan. "WAT GA JE ME BELEDIGEN?!". En fin, dames zijn het bubbelbad uitgestapt. Denk van me wat je wilt denken, maar dit slag mensen ONGEACHT RAS hoef ik niet in een zwembad, of het nou marokkanen, polen, nederlanders of fransen zijn. Zoiets maakt toch dat je met een stuk minder goed gevoel op zo'n dag terugkijkt. Zonde.

Beoordeling gegeven door Marc.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: al enkele jaren geweest

Datum beoordeling: 5 augustus 2009

prachtig zwembad voor alle leeftijden

Beoordeling gegeven door herman.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 01-07-2009

Datum beoordeling: 5 juli 2009

Het was een hele leuke dag, ze hebben er erg leuke dingen. Alleen vonden we het zwembad heel erg benauwd en super warm. Verder waren de attracties erg leuk. Het eten vonden we wel erg duur maar wel goed verzorgd.. groetjes

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: oktober 2008

Datum beoordeling: 28 februari 2009

leuk park voor kinderen tot ca. 8-10 jaar , achterin nog wel een paar heftiger attracties, maar overwegend voor jongere kinderen vind ik. Tikibad erg oppassen met kleine kinderen, pas een beetje verantwoord voor kinderen v.a. 9-10 jaar die goed kunnen zwemmen. vooral de donkere glijbanen zijn niet aan te raden ( moonlight en starfright) je kunt je er erg bezeren, rest glijbanen wel erg leuk. Zeker 1 op 1 begeleiding nodig!

Beoordeling gegeven door janet.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 31-01-2009

Datum beoordeling: 1 februari 2009

Van de week was ik in het Tikibad en we hebben ons enorm vermaakt. Veel verschillende glijbanen dus iedereen had wel een andere favoriete glijbaan gekozen. Verder zag het er netjes uit allemaal en goed toezicht. We gaan hier zeker nog eens naar terug. En wij hadden trouwens geen kaartje voor 3 uur maar voor de gehele dag gekost wat maar 2 euro meer kostte zodat je dus de gehele dag mag blijven.

Beoordeling gegeven door M. van Oijen.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 13 oktober 2008

Datum beoordeling: 19 oktober 2008

veel erg snelle glijbanen, in het donker niet geschikt voor kinderen jonger dan 9 jaar vind ik. zwembad zelf is niet groot en erg ondiep ( het golfslagbad, en weinig golven) wij waren er op een niet zo drukke dag, dan is de wachttijd per glijbaan nog te doen. verder wel schoon. systeem met 2 uur zwemmen is geen probleem, als je langer zwemt, check je later uit en je pasje geeft dan aan hoeveel je moet bijbetalen ( geloof 1 euro per uur per persoon, dus dat valt wel mee) dat kun je dan bij de uitgang aan de cassiere bijbetalen en dan kun je door het draaihekje.

Beoordeling gegeven door janet.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: herfst vakantie

Datum beoordeling: 18 oktober 2008

heus geen onvolgoende

Beoordeling gegeven door Pretpark Duinrel.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 10 oktober 2008

Datum beoordeling: 11 oktober 2008

zeer weinig golfen en de snelle waterbaan stelde ook niets voor.

Beoordeling gegeven door C.Moor.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 20-07-2008

Datum beoordeling: 21 juli 2008

Ik houd niet van een glijbaan, dus dan is er niets te doen in het tikibad. Geen golfslagbad, geen wildwaterbaan, alleen een lazyriver die echt te lazy is. Het is een onoverzichtelijk geheel. Je weet niet wat waar uit komt. Onveilig gevoel bij de kleedhokjes.Dat systeem met die tijd is echt vreselijk. je bent constant op de klok aan het kijken of de tijd niet verstreken is. Dat moet toch anders kunnen in een zwembad. 2 uur in het bad, dat was de deal via de kaartjes die je via internet kon bestellen. Daar gaat nog tijd vanaf van aan en uitkleden en je wilt niet te laat zijn, dat is echt schraal.

Beoordeling gegeven door Ingeborg Veltman.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: april 2007

Datum beoordeling: 25 juni 2008

Erg leuk zwembad. Ik heb me er een hele dag vermaakt. Het ging niet zo goed tussen mijn vriend en mij maar na dit dagje zo heerlijk samen zijn gaat het weer top! De mensen waren vriendelijk en alles was mooi schoon.

Beoordeling gegeven door Maartje.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15-05-2008

Datum beoordeling: 14 juni 2008

heel leuk en genoeg te doen

Beoordeling gegeven door eli.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 7 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door T.A. Pranger.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 4-01-2008

Datum beoordeling: 25 maart 2008

mooi, zeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beoordeling gegeven door kevin.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: juni 2007

Datum beoordeling: 17 maart 2008

het is veel te duur naverhand dat je al entrre hebt betaald voor het park zelf.en je mag er maar 2uur in.en het zwembad is niet groot dus ook erg druk.

Beoordeling gegeven door van den Heuvel.

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 7-3-2008/20-3-2008

Datum beoordeling: 9 maart 2008

Slecht: - geen snackbar open op dag van aankomst. Terwijl er 4 op het park zijn. - op zondagochtend 8.30 alle brood/broodjes op in supermarkt. Deze is open van 8.00 tot 11.00. - weggestuurd bij tikibad wegens enorme drukte. (wij mochten hier eigenlijk gratis gebruik van maken)

Beoordeling gegeven door e.c. van Endt.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 6 februari 2008

Super spannend zwemmen! Echt leuk voor jong en oud!

Beoordeling gegeven door Diana van Doorn.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 12 januari 2008

Hier is alles wat je nodig hebt om je een dagje te vermaken, en ontspannen!

Beoordeling gegeven door M. Kronenburg.