1

Uitstapjes vlakbij Zwembad De Waterman

Westlands Museum

honselersdijk, Zuid-Holland (2.51km)  -  Wat maakt het Westland zo bijzonder? Juist, de tuinbouw! Het Westlands Museum showt je de leukste weetjes en ontdekkingen over de geschiedenis van deze streek.

Zuiderparktheater Den Haag

den haag, Zuid-Holland (3.75km)  -  Bezoek het Zuiderparktheater in Den Haag en ontdek het openluchttheater dat gelegen is in de groene oase van het Zuiderpark. Verken muziek- en theatervoorstellingen, workshops en lessen lichamelijke opvoeding.

Zwembad De Put

rijswijk, Zuid-Holland (3.9km)  -  Bij zwembad De Put komt het water niet uit de kraan, maar uit de natuur. Natuurbad De Put heeft verschillende baden en heerlijke ligweides.

Waterskibaan Wollebrand

honselersdijk, Zuid-Holland (3.99km)  -  WaterskiĆ«n, beachvolleyballen, boogschieten of toch liever een rondvaart? Bij Wollebrand valt te kiezen uit veel activiteiten. Er is zelfs de mogelijkheid om te trouwen bij Wollebrand!

Zuiderpark Den Haag

den haag, Zuid-Holland (4.07km)  -  Ontsnap aan de drukte van Den Haag in het Zuiderpark: Ć©Ć©n van de grote parken in deze historische stad, vol groen en waterpartijen. Hier is meer dan genoeg ruimte om je eigen ding te doen: van ochtend yoga tot het eten van je lunch.

Alpine Sports

den hoorn, Zuid-Holland (4.08km)  -  SkiĆ«n of snowboarden is makkelijk te leren op de rolbaan van Alpine Sports. Men blijft altijd op dezelfde positie en 'daalt' dus eindeloos lang af. Er is een spiegelwand voor zelfcorrectie.

De Kookfabriek Den Haag

den haag, Zuid-Holland (4.58km)  -  Volg een kookworkshop bij De Kookfabriek in Den Haag en maak je eigen drie- of viergangenmenu onder begeleiding van een professional. Na je kookles eet je natuurlijk zelf lekker alles op!

Laaktheater

den haag, Zuid-Holland (4.69km)  -  In Laaktheater ontmoeten alle bewoners van Laak elkaar op het gebied van cultuur. Het resultaat: prachtige voorstellingen voor volwassenen, jongeren en kinderen.

Kinderboerderij Skip

naaldwijk, Zuid-Holland (4.85km)  -  Bij Kinderboerderij Skip vind je cavia's, chinchilla's, pony's en hamsters. Dit is echter niet alles: ook exotische dieren zoals een echte slang en tropische egels zijn hier te bewonderen.

Tabakshistorisch Museum Delft

delft, Zuid-Holland (4.88km)  -  Kettingroker, een gelegenheidsroker of helemaal geen roker? Het Tabakshistorisch Museum Delft laat de geschiedenis zien van tabak. Pijpen, snuifdozen, verpakkingen: alles over tabak is hier te vinden.

Zwembad Kerkpolder

delft, Zuid-Holland (4.9km)  -  Dagje zwemmen in Delft? Kom naar zwembad Kerkpolder. Het zwembad heeft drie verschillende baden en bij mooi weer kunnen de kids buiten spelen in de speelweide.

Sportcentrum Vreeloo

de lier, Zuid-Holland (4.9km)  -  In De Lier vind je het zwembad van Sportcentrum Vreeloo. Voor allerlei soorten waterpret ben je hier op de goede plek. Neem zwemles, speel waterpolo, doe mee met aquarobic of trek simpelweg baantjes.

Watertoren Delft

delft, Zuid-Holland (5km)  -  Een plaatje aan de rand van het centrum van Delft: de watertoren met zijn prachtige siermetselwerk, kleine raampjes en kantelen aan de bovenkant. Boek een rondleiding of huur er een ruimte voor je bijeenkomst.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Zwembad De Waterman