1

StepAround Rotterdam
StepAround Rotterdam

Wilt u steden eens op een andere manier zien? Bezoek Rotterdam eens per step en ontdek de actieve kant van Rotterdam. Er zijn diverse routes en mogelijkheden zoals een Eataround of een GPS-tocht. Ook kunt de steps op locatie bezorgen zodat u een eigen route kunt uitstippelen.

Door middel van een speurtocht, met een GPS of onder leiding van een gids trekt men door Rotterdam. Niet lopend, maar per step. Gemiddeld duurt een steptocht twee uur en leggen de actievelingen maximaal tien kilometer af. Er zijn diverse routes, waardoor deelnemers de stad goed kunnen leren kennen. Men kan kiezen voor een 'eataround' waarbij men in diverse gelegenheden een driegangendiner krijgt.
StepAround is actief in Rotterdam, Gouda, Gorinchem, Delft, Dordrecht, Brielle en Schiedam. Maar ook in Amsterdam, Utrecht en Den Haag kan er gestept worden. De steps kunnen ook op een eigen locatie worden bezorgd.

StepAround Rotterdam in Rotterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

StepAround Rotterdam