1

Uitstapjes vlakbij Sportcentrum Blokweer

Makado winkelcentrum

alblasserdam, Zuid-Holland (0.68km)  -  Shoppen zonder zorgen! Parkeren is bij Makado namelijk gratis! Als het regent, blijf je heerlijk droog in het overdekte winkelcentrum.

Cultureel Centrum Landvast

alblasserdam, Zuid-Holland (0.94km)  -  Geniet in Alblasserdam van cultuur! In het prachtige culturele centrum Landvast komen de leukste voorstellingen voorbij.

-aanbevolen door adverteerder-

Openluchtzwembad Schoonenburg

nieuw-lekkerland, Zuid-Holland (1.63km)  -  Als het lekker weer is, vind je verkoeling in het buitenbad van Sportfondsen Nieuw-Lekkerland. Ook op de ligweide is het heerlijk vertoeven.

Speeltuin Kinderdijk

alblasserdam, Zuid-Holland (1.83km)  -  Door al de jaren heen is Speeltuin Kinderdijk zijn karakter niet verloren. Kinderen genieten hier van allerlei leuke speeltoestellen.

Museummolen Nederwaard

kinderdijk, Zuid-Holland (2.47km)  -  Bewonder de rijke geschiedenis van de generaties familie Hoek in museummolen Nederwaard! Stap in de schoenen van een échte molenaar en kijk uit over de velden van Kinderdijk.

Werelderfgoed Kinderdijk

kinderdijk, Zuid-Holland (2.89km)  -  Nederland en molens, ze worden vaak in één adem genoemd. Werelderfgoed Kinderdijk is een uniek molencomplex met maar liefst negentien molens bij elkaar. Kijk binnen in de molens en zie hoe deze oude werktuigen werden ingezet om het water te...

Bezoekerscentrum Kinderdijk

kinderdijk, Zuid-Holland (2.89km)  -  Start je bezoek aan Kinderdijk in het bezoekerscentrum. Neem een kopje koffie, bekijk de korte introductiefilm en zie alle molens liggen vanaf het dak.

Openluchtzwembad De Schuagt

lekkerkerk, Zuid-Holland (2.94km)  -  Verkoelend, gezellig en lekker groot. In het 50-meter lange bad van Openluchtzwembad Schuagt tussen Lekkerkerk en Krimpen aan de Lek is ruimte genoeg voor iedereen die lekker buiten wil zwemmen!

Zwembad De Louwert

hendrik-ido-ambacht, Zuid-Holland (3.32km)  -  Zwembad De Louwert beschikt over een groot buitenbad en is daarom in de zomer erg populair. In de winter kun je zwemmen in het binnenbad.

-aanbevolen door adverteerder-

Indoor skibaan Portes Du Ski

ridderkerk, Zuid-Holland (3.59km)  -  Leer alle skitechnieken bij Portes Du Ski in Ridderkerk, een van de veiligste skibanen van Nederland. Op de lopende skimatten hebben skiërs een goede grip.

Pannenkoe Ridderkerk

ridderkerk, Zuid-Holland (4.1km)  -  Hmm, smullen van pannenkoeken! Bij Pannenkoe Ridderkerk staan maar liefst tachtig soorten pannenkoeken op de menukaart. Dat wordt nog lastig kiezen.

Sport Papendrecht

papendrecht, Zuid-Holland (4.26km)  -  Zin om te sporten? Bij Sport Papendrecht ligt een heerlijk zwembad op je te wachten.

Winkelcentrum De Meent

papendrecht, Zuid-Holland (4.93km)  -  Lekker een dagje winkelen in Papendrecht? In winkelcentrum De Meent zijn wel meer dan honderd winkels gevestigd!

Kinderboerderij Papenhoeve

papendrecht, Zuid-Holland (4.94km)  -  Kinderboerderij Papenhoeve in Papendrecht biedt kinderen een gezellig dagje met onder andere varkens, geiten, eenden, koeien, konijnen, kippen en vissen.

Wingerdse Molen

bleskensgraaf, Zuid-Holland (5.08km)  -  De Wingerdse Molen zet de Alblasserwaard in de schijnwerpers. De wipmolen draait nog regelmatig en is op afspraak te bezoeken.

Zwembad De Fakkel

ridderkerk, Zuid-Holland (5.1km)  -  Het is een echte beestenboel bij Zwembad De Fakkel in Ridderkerk. Kom spelen en relaxen in het Flamingobad of trek razendsnel baantjes in het Orkabad.

Het Huys ten Donck

ridderkerk, Zuid-Holland (5.35km)  -  De parel van Ridderkerk is Het Huys ten Donck. Het huis is opengesteld voor besloten gezelschappen. Ook het park rondom het huis is zeker een bezoekje waard.

Op pad met Waterbus Dordrecht

dordrecht, Zuid-Holland (5.49km)  -  De Waterbus van Dordrecht neemt je met fiets en al mee. Stap uit bij de Biesbosch, ga naar Papendrecht en Kinderdijk of vaar mee naar de Rotterdamse haven.

Uitkijktoren De Beverbrug

krimpen aan de lek, Zuid-Holland (5.62km)  -  Ontdek uitkijktoren de Beverburcht op het natuureiland De Zaag en bekijk niet alleen de prachtige industriehaven, de rivier Nieuwe Maas en ook het nabijgelegen Rotterdam.

Huis van Gijn

dordrecht, Zuid-Holland (5.8km)  -  Ooit woonde verzamelaar Simon van Gijn in dit museum. Hij verzamelde allerlei soorten kunstnijverheid en speelgoed uit de 19de eeuw.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Sportcentrum Blokweer