Uitstapjes vlakbij Intratuin Sliedrecht

Bronbad De Lockhorst

sliedrecht, Zuid-Holland (1.31km)  -  Bronbad De Lockhorst vormt samen met Sporthal De Lockhorst en een partycentrum een multifunctioneel centrum. Het zwembad heeft binnen- en buitenbaden.

Monkey Town Sliedrecht

sliedrecht, Zuid-Holland (2.65km)  -  Leuke houten bomen reiken met hun takken tot aan het dak. Hier wil je wel klimmen, klauteren en de geheimzinnige tunnels en verborgen paadjes in. Voor je het weet is de dag voorbij!

Baggermuseum

sliedrecht, Zuid-Holland (3.11km)  -  Het Baggermuseum in Sliedrecht is uniek. Het is het enige museum ter wereld waar je kennis kunt maken met Baggeren. Bekijk baggermachines van vroeger en nu en bekijk de meest bizarre opgebaggerde voorwerpen. Na je bezoek kun je zelf aan de slag!

Wingerdse Molen

bleskensgraaf, Zuid-Holland (5.73km)  -  De Wingerdse Molen zet de Alblasserwaard in de schijnwerpers. De wipmolen draait nog regelmatig en is op afspraak te bezoeken.

Speeltuin Stadspolders

dordrecht, Zuid-Holland (6.56km)  -  Speeltuin Stadspolders in Dordrecht is een gezellige, kleinschalige speeltuin voor kinderen tot en met 12 jaar. Skippyballen, emmertjes, harkjes, schepjes en een kinderwip: plezier voor ieder kind.

Ruïne Kasteel Merwede

dordrecht, Zuid-Holland (6.6km)  -  Van het Kasteel te Merwede staat tegenwoordig nog maar een heel klein deel overeind. Het is het restant van een vrij groot vierkant kasteel dat al in de vijftiende eeuw tot ruïne is vervallen.

Zwembad De Doetse Kom

giessenburg, Zuid-Holland (6.98km)  -  Het grootste openluchtzwembad van de Alblasserwaard is De Doetse Kom. Kom hier heerlijk afkoelen in het water en sjees van de vijftig meter lange glijbaan!

Zwembad De Dubbel

dordrecht, Zuid-Holland (7.54km)  -  Zomer of winter, bij Zwembad de Dubbel in Dordrecht is het altijd lekker. In de zomer spetteren en bruin worden in het verkoelende buitenbad, in de winter heerlijk tot rust komen in het warme binnenbad! Wil je een echt spetterend kinderfeestje?...

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Intratuin Sliedrecht