UITagenda  Sliedrecht

Gevonden in de buurt van Sliedrecht:

30+ Dancing Party Dordrecht

tijdelijke activiteit dordrecht, Zuid-Holland, Wantijpaviljoen (5.45km)  -  Wantijpaviljoen organiseert een 30+ Dancing Party!

vandaag nog gesloten, geopend zaterdag 26 oktober 2024 t/m zondag 27 oktober 2024, van 20:00 uur tot 01:00 uur 

Tentoonstelling Aahhh..!

tijdelijke activiteit dordrecht, Zuid-Holland (7.92km)  -  Kom in deze familietentoonstelling op verrassende, persoonlijke en interactieve manier van alles te weten over het lichaam, seksualiteit, gender en consent. Bepaal zelf wat je ontdekt én wat niet.

geopend, dinsdag 9 januari 2024 t/m zondag 24 november 2024, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Blauwalg Festival

tijdelijke activiteit goudriaan, Zuid-Holland, Slingelandse Plassen (11.02km)  -  Blauwalg Festival is een alternatief festival waar je nieuwe dingen komt ontdekken: muziek, kunst, eten en sfeer die je verder nergens vindt. In een polder vol met meer van hetzelfde is Blauwalg een escape.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 7 september 2024, van 13:00 uur tot 23:00 uur 

Baggermuseum

sliedrecht, Zuid-Holland  -  Het Baggermuseum in Sliedrecht is uniek. Het is het enige museum ter wereld waar je kennis kunt maken met Baggeren. Bekijk baggermachines van vroeger en nu en bekijk de meest bizarre opgebaggerde voorwerpen. Na je bezoek kun je zelf aan de slag!

Bronbad De Lockhorst

sliedrecht, Zuid-Holland  -  Bronbad De Lockhorst vormt samen met Sporthal De Lockhorst en een partycentrum een multifunctioneel centrum. Het zwembad heeft binnen- en buitenbaden.

Monkey Town Sliedrecht

sliedrecht, Zuid-Holland  -  Leuke houten bomen reiken met hun takken tot aan het dak. Hier wil je wel klimmen, klauteren en de geheimzinnige tunnels en verborgen paadjes in. Voor je het weet is de dag voorbij!