Uitstapjes vlakbij Baggermuseum

Monkey Town Sliedrecht

sliedrecht, Zuid-Holland (0.77km)  -  Leuke houten bomen reiken met hun takken tot aan het dak. Hier wil je wel klimmen, klauteren en de geheimzinnige tunnels en verborgen paadjes in. Voor je het weet is de dag voorbij!

Skicentrum Drechtsteden

dordrecht, Zuid-Holland (1.04km)  -  Bind de lange latten onder of probeer eens een snowboard en kom in winterse sferen in Skicentrum Drechtsteden! Of stap in een tube en glij de winterwereld in.

Volkssterrenwacht Mercurius

dordrecht, Zuid-Holland (1.54km)  -  Sterrenwacht Mercurius is een actieve sterrenwacht in Dordrecht, met een permanente expositie en een grote telescoop.

Bronbad De Lockhorst

sliedrecht, Zuid-Holland (1.82km)  -  Bronbad De Lockhorst vormt samen met Sporthal De Lockhorst en een partycentrum een multifunctioneel centrum. Het zwembad heeft binnen- en buitenbaden.

Intratuin Sliedrecht

sliedrecht, Zuid-Holland (3.11km)  -  Sla je slag bij de Intratuin in Sliedrecht en kom thuis met alles wat nodig is om van je tuin een paradijs te maken!

Ruïne Kasteel Merwede

dordrecht, Zuid-Holland (3.49km)  -  Van het Kasteel te Merwede staat tegenwoordig nog maar een heel klein deel overeind. Het is het restant van een vrij groot vierkant kasteel dat al in de vijftiende eeuw tot ruïne is vervallen.

Speeltuin Stadspolders

dordrecht, Zuid-Holland (3.66km)  -  Speeltuin Stadspolders in Dordrecht is een gezellige, kleinschalige speeltuin voor kinderen tot en met 12 jaar. Skippyballen, emmertjes, harkjes, schepjes en een kinderwip: plezier voor ieder kind.

Wingerdse Molen

bleskensgraaf, Zuid-Holland (4.26km)  -  De Wingerdse Molen zet de Alblasserwaard in de schijnwerpers. De wipmolen draait nog regelmatig en is op afspraak te bezoeken.

Kinderboerderij Papenhoeve

papendrecht, Zuid-Holland (4.36km)  -  Kinderboerderij Papenhoeve in Papendrecht biedt kinderen een gezellig dagje met onder andere varkens, geiten, eenden, koeien, konijnen, kippen en vissen.

Openluchtzwembad Wantijbad

dordrecht, Zuid-Holland (4.51km)  -  Het Wantijbad is een openluchtzwembad in Dordrecht. Naast verschillende baden is er ook een speelgracht voor kleine kinderen.

Sport Papendrecht

papendrecht, Zuid-Holland (4.56km)  -  Zin om te sporten? Bij Sport Papendrecht ligt een heerlijk zwembad op je te wachten.

Zwembad De Dubbel

dordrecht, Zuid-Holland (4.87km)  -  Zomer of winter, bij Zwembad de Dubbel in Dordrecht is het altijd lekker. In de zomer spetteren en bruin worden in het verkoelende buitenbad, in de winter heerlijk tot rust komen in het warme binnenbad! Wil je een echt spetterend kinderfeestje?...

Binnenvaartmuseum Dordrecht

dordrecht, Zuid-Holland (4.94km)  -  Een museum in een boot: hoe cool is dat? Het Binnenvaartmuseum in Dordrecht bevindt zich heel passend in een schip van de binnenvaart!

Winkelcentrum De Meent

papendrecht, Zuid-Holland (4.97km)  -  Lekker een dagje winkelen in Papendrecht? In winkelcentrum De Meent zijn wel meer dan honderd winkels gevestigd!

Korenmolen De Vriendschap

bleskensgraaf, Zuid-Holland (5.22km)  -  Geniet van de oer-Hollandse cultuur en ga eens langs bij Korenmolen De Vriendschap. Deze molen, in het hart van de Alblasserwaard, maalt nog steeds!

Cultuurhuis Energiehuis

dordrecht, Zuid-Holland (5.33km)  -  Voel de energie in deze voormalige elektriciteitscentrale. Eigentijdse podiumkunsten krijgen hier alle ruimte.

Schouwburg Kunstmin

dordrecht, Zuid-Holland (5.65km)  -  Neem een kijkje in de prachtige Schouwburg Kunstmin. Leuk om gewoon even rond te lopen of te genieten van een toneelvoorstelling.

Op pad met Waterbus Dordrecht

dordrecht, Zuid-Holland (5.74km)  -  De Waterbus van Dordrecht neemt je met fiets en al mee. Stap uit bij de Biesbosch, ga naar Papendrecht en Kinderdijk of vaar mee naar de Rotterdamse haven.

Dordrechts Museum

dordrecht, Zuid-Holland (5.96km)  -  Het Dordrechts Museum is een rijksmuseum in Dordrecht en een van de oudste musea van Nederland.

Het Hof van Nederland

dordrecht, Zuid-Holland (6.05km)  -  In Het Hof van Nederland is de geschiedenis springlevend. Ontdek hier een bijzondere mijlpaal in de geschiedenis van Nederland.

Mountain Network Dordrecht

dordrecht, Zuid-Holland (6.07km)  -  Kom klimmen bij de klimhal van Mountain Network in Dordrecht. Hier zijn twee klimhallen, een boulderhal en een trainingsruimte. De hal valt goed op in het straatbeeld door de hoge ramen die zicht geven op de klimmuren.

Olala Chocola

dordrecht, Zuid-Holland (6.08km)  -  Bij Olala Chocola draait alles om chocola! Geniet van hun zelfgemaakte bonbons, bestel je eigen smaak chocola of volg een workshop.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Baggermuseum