Uitstapjes vlakbij 4 Your Games

Grote Kerk Dordrecht

dordrecht, Zuid-Holland (0.07km)  -  Het belangrijkste monument van Dordrecht is de Grote Kerk Dordrecht. Bewonder de imposante architectuur of beklim de toren.

geopend, 's maandags gesloten 

Dagje Dordrecht? Ga op ontmoetingsreis!

dordrecht, Zuid-Holland (0.26km)  -  Een gepassioneerde vioolbouwer, een barbieverzamelaar en de koster van de Sint-Maria Maior: met een ontmoetingsreis door Dordrecht maak je kennis met bijzondere mensen die je niet zomaar tegenkomt. Een onvergetelijk groepsuitje!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 81 13 78 80 

Huis van Gijn

dordrecht, Zuid-Holland (0.37km)  -  Ooit woonde verzamelaar Simon van Gijn in dit museum. Hij verzamelde allerlei soorten kunstnijverheid en speelgoed uit de 19de eeuw.

's maandags gesloten 

Café De Beurs

dordrecht, Zuid-Holland (0.46km)  -  Café de Beurs is een oud bruin café bij het Scheffersplein in Dordrecht. Hier is het altijd gezellig! Of je nu binnen zit of buiten op het terras.

elke dag geopend 

Stoomsleper Pieter Boele

dordrecht, Zuid-Holland (0.48km)  -  In Dordrecht ligt de enige Rijnstoomsleper van Nederland: de Pieter Boele. Bewonder dit unieke schip van de kade of huur hem voor een vaartocht.

geopend op afspraak of bel +31 (0)78 632 24 22 / +31 (0)6 55 15 31 27 

De Dordtse Markt

dordrecht, Zuid-Holland (0.54km)  -  De bekroonde Dordtse Markt is een gezellig uitje langs tientallen kramen.

open op vrijdag en zaterdag 

Nationaal Onderwijsmuseum

dordrecht, Zuid-Holland (0.56km)  -  Benieuwd naar hoe het onderwijs er vroeger uitzag? Bezoek het Nationaal Onderwijsmuseum in Dordrecht. Het enige museum waar alle onderwijsmiddelen uit Nederland of uit een van de voormalige koloniën te bewonderen zijn.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Si Barone

dordrecht, Zuid-Holland (0.59km)  -  Verken Dordrecht vanaf het water met rondvaarten van Si Barone.

geopend op afspraak of bel +31 (0) 6 28 32 76 86 

Rondvaart met de Dordtevaar

dordrecht, Zuid-Holland (0.6km)  -  Stap aan boord van de elektrische open sloep de Dordtevaar en zie Dordrecht zoals je deze mooie stad nog nooit gezien hebt.

geopend, elke dag geopend 

No.28 Wonen en Lifestyle

dordrecht, Zuid-Holland (0.64km)  -  No.28 is dé winkel op het gebied van wonen en lifestyle. Fans van landelijke woondecoratie kunnen hier hun geluk niet op. Midden in het centrum van Dordecht, dus ook nog eens op de winkelroute. Loop eens binnen!

's zondags gesloten 

No.38 City Bakery Café

dordrecht, Zuid-Holland (0.65km)  -  Zwaai de deur van de lunchroom open en een heerlijke geur komt je tegemoet. Welkom bij No.38 City Bakery!

's maandags gesloten 

Een pottenbakkerij in een oud brandspuithuisje: Atelier Hof 3

dordrecht, Zuid-Holland (0.67km)  -  Neem een kijkje bij de pottenbakkerij in het voormalig Brandspuithuisje op Hof 3. Hier zie je de pottenbakker aan het werk en kun je even uitrusten op het kleinste binnenplaatsje van Dordrecht.

open op donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Olala Chocola

dordrecht, Zuid-Holland (0.68km)  -  Bij Olala Chocola draait alles om chocola! Geniet van hun zelfgemaakte bonbons, bestel je eigen smaak chocola of volg een workshop.

's zondags gesloten 

Het Hof van Nederland

dordrecht, Zuid-Holland (0.7km)  -  In Het Hof van Nederland is de geschiedenis springlevend. Ontdek hier een bijzondere mijlpaal in de geschiedenis van Nederland.

's maandags gesloten 

Dordrechts Museum

dordrecht, Zuid-Holland (0.78km)  -  Het Dordrechts Museum is een rijksmuseum in Dordrecht en een van de oudste musea van Nederland.

's maandags gesloten 

Museumrestaurant Art & Dining

dordrecht, Zuid-Holland (0.79km)  -  Genietend van koffie met walnoten pruimentaart of goede wijn met een heerlijk driegangendiner, kijk je je ogen uit in Art & Dining, het restaurant van Dordrechts Museum.

's maandags gesloten 

Restaurant Jongepier

dordrecht, Zuid-Holland (0.89km)  -  Kijk je ogen uit op het terras van Restaurant Jongepier, pal aan het drierivierenpunt van Dordrecht. Hier komen voortdurend schepen voorbij. Ook binnen heb je uitzicht op het water.

elke dag geopend 

Proef Afrika tijdens een zomerse swingende workshop

zwijndrecht, Zuid-Holland (0.94km)  -  Dans op Afrikaanse ritmes en bespeel prachtige exotische slaginstrumenten: proef Afrika en ontdek het aanstekelijke ritme van muziek en dans tijdens een percussieworkshop.

elke dag geopend 

Schouwburg Kunstmin

dordrecht, Zuid-Holland (1.09km)  -  Neem een kijkje in de prachtige Schouwburg Kunstmin. Leuk om gewoon even rond te lopen of te genieten van een toneelvoorstelling.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zondag en zaterdag 

Op pad met Waterbus Dordrecht

dordrecht, Zuid-Holland (1.12km)  -  De Waterbus van Dordrecht neemt je met fiets en al mee. Stap uit bij de Biesbosch, ga naar Papendrecht en Kinderdijk of vaar mee naar de Rotterdamse haven.

elke dag geopend 

Mitra De Nieuwe Bourgondiër

Mitra De Nieuwe Bourgondiër

Boek nu met een fijne korting! Een gezellige avond uit? Daar hoort natuurlijk een drankje bij! Boek een proeverij of workshop in het sfeervolle proeflokaal van Mitra De Nieuwe Bourgondiër en maak kennis met de beste wijnen, bieren, rums, whisky's, cocktails of gin-tonics.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van 4 Your Games