Uitstapjes vlakbij Museum Dorpsbehoud Papendrecht

Winkelcentrum De Meent

papendrecht, Zuid-Holland (0.19km)  -  Lekker een dagje winkelen in Papendrecht? In winkelcentrum De Meent zijn wel meer dan honderd winkels gevestigd!

Binnenvaartmuseum Dordrecht

dordrecht, Zuid-Holland (0.79km)  -  Een museum in een boot: hoe cool is dat? Het Binnenvaartmuseum in Dordrecht bevindt zich heel passend in een schip van de binnenvaart!

Kinderboerderij Papenhoeve

papendrecht, Zuid-Holland (0.8km)  -  Kinderboerderij Papenhoeve in Papendrecht biedt kinderen een gezellig dagje met onder andere varkens, geiten, eenden, koeien, konijnen, kippen en vissen.

Op pad met Waterbus Dordrecht

dordrecht, Zuid-Holland (0.88km)  -  De Waterbus van Dordrecht neemt je met fiets en al mee. Stap uit bij de Biesbosch, ga naar Papendrecht en Kinderdijk of vaar mee naar de Rotterdamse haven.

Cultuurhuis Energiehuis

dordrecht, Zuid-Holland (1.01km)  -  Voel de energie in deze voormalige elektriciteitscentrale. Eigentijdse podiumkunsten krijgen hier alle ruimte.

Openluchtzwembad Wantijbad

dordrecht, Zuid-Holland (1.08km)  -  Het Wantijbad is een openluchtzwembad in Dordrecht. Naast verschillende baden is er ook een speelgracht voor kleine kinderen.

Schouwburg Kunstmin

dordrecht, Zuid-Holland (1.28km)  -  Neem een kijkje in de prachtige Schouwburg Kunstmin. Leuk om gewoon even rond te lopen of te genieten van een toneelvoorstelling.

Sport Papendrecht

papendrecht, Zuid-Holland (1.28km)  -  Zin om te sporten? Bij Sport Papendrecht ligt een heerlijk zwembad op je te wachten.

Olala Chocola

dordrecht, Zuid-Holland (1.33km)  -  Bij Olala Chocola draait alles om chocola! Geniet van hun zelfgemaakte bonbons, bestel je eigen smaak chocola of volg een workshop.

Het Hof van Nederland

dordrecht, Zuid-Holland (1.36km)  -  In Het Hof van Nederland is de geschiedenis springlevend. Ontdek hier een bijzondere mijlpaal in de geschiedenis van Nederland.

Dordrechts Museum

dordrecht, Zuid-Holland (1.38km)  -  Het Dordrechts Museum is een rijksmuseum in Dordrecht en een van de oudste musea van Nederland.

Rondvaart met de Dordtevaar

dordrecht, Zuid-Holland (1.42km)  -  Stap aan boord van de elektrische open sloep de Dordtevaar en zie Dordrecht zoals je deze mooie stad nog nooit gezien hebt.

Si Barone

dordrecht, Zuid-Holland (1.43km)  -  Verken Dordrecht vanaf het water met rondvaarten van Si Barone.

No.28 Wonen en Lifestyle

dordrecht, Zuid-Holland (1.45km)  -  No.28 is dé winkel op het gebied van wonen en lifestyle. Fans van landelijke woondecoratie kunnen hier hun geluk niet op. Midden in het centrum van Dordecht, dus ook nog eens op de winkelroute. Loop eens binnen!

Café De Beurs

dordrecht, Zuid-Holland (1.57km)  -  Café de Beurs is een oud bruin café bij het Scheffersplein in Dordrecht. Hier is het altijd gezellig! Of je nu binnen zit of buiten op het terras.

De Dordtse Markt

dordrecht, Zuid-Holland (1.59km)  -  De bekroonde Dordtse Markt is een gezellig uitje langs tientallen kramen.

Ruïne Kasteel Merwede

dordrecht, Zuid-Holland (1.61km)  -  Van het Kasteel te Merwede staat tegenwoordig nog maar een heel klein deel overeind. Het is het restant van een vrij groot vierkant kasteel dat al in de vijftiende eeuw tot ruïne is vervallen.

Huis van Gijn

dordrecht, Zuid-Holland (1.66km)  -  Ooit woonde verzamelaar Simon van Gijn in dit museum. Hij verzamelde allerlei soorten kunstnijverheid en speelgoed uit de 19de eeuw.

Dagje Dordrecht? Ga op ontmoetingsreis!

dordrecht, Zuid-Holland (1.78km)  -  Een gepassioneerde vioolbouwer, een barbieverzamelaar en de koster van de Sint-Maria Maior: met een ontmoetingsreis door Dordrecht maak je kennis met bijzondere mensen die je niet zomaar tegenkomt. Een onvergetelijk groepsuitje!

Stoomsleper Pieter Boele

dordrecht, Zuid-Holland (1.82km)  -  In Dordrecht ligt de enige Rijnstoomsleper van Nederland: de Pieter Boele. Bewonder dit unieke schip van de kade of huur hem voor een vaartocht.

Grote Kerk Dordrecht

dordrecht, Zuid-Holland (1.96km)  -  Het belangrijkste monument van Dordrecht is de Grote Kerk Dordrecht. Bewonder de imposante architectuur of beklim de toren.

4 Your Games

dordrecht, Zuid-Holland (2km)  -  Bij 4 Your Games in Dordrecht vind je enorm veel bordspellen: van de klassiekers tot minder bekende games. Schuif aan een tafeltje en probeer ze uit!

Nationaal Onderwijsmuseum

dordrecht, Zuid-Holland (2.35km)  -  Benieuwd naar hoe het onderwijs er vroeger uitzag? Bezoek het Nationaal Onderwijsmuseum in Dordrecht. Het enige museum waar alle onderwijsmiddelen uit Nederland of uit een van de voormalige koloniën te bewonderen zijn.

Mountain Network Dordrecht

dordrecht, Zuid-Holland (2.86km)  -  Kom klimmen bij de klimhal van Mountain Network in Dordrecht. Hier zijn twee klimhallen, een boulderhal en een trainingsruimte. De hal valt goed op in het straatbeeld door de hoge ramen die zicht geven op de klimmuren.

Speeltuin Stadspolders

dordrecht, Zuid-Holland (3.06km)  -  Speeltuin Stadspolders in Dordrecht is een gezellige, kleinschalige speeltuin voor kinderen tot en met 12 jaar. Skippyballen, emmertjes, harkjes, schepjes en een kinderwip: plezier voor ieder kind.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Museum Dorpsbehoud Papendrecht