Uitstapjes vlakbij Museum Dorpsbehoud Papendrecht

Winkelcentrum De Meent

papendrecht, Zuid-Holland (0.19km)  -  Lekker een dagje winkelen in Papendrecht? In winkelcentrum De Meent zijn wel meer dan honderd winkels gevestigd!

's zondags gesloten 

Binnenvaartmuseum Dordrecht

dordrecht, Zuid-Holland (0.79km)  -  Een museum in een boot: hoe cool is dat? Het Binnenvaartmuseum in Dordrecht bevindt zich heel passend in een schip van de binnenvaart!

open op donderdag en zaterdag 

Kinderboerderij Papenhoeve

papendrecht, Zuid-Holland (0.8km)  -  Kinderboerderij Papenhoeve in Papendrecht biedt kinderen een gezellig dagje met onder andere varkens, geiten, eenden, koeien, konijnen, kippen en vissen.

elke dag geopend 

Op pad met Waterbus Dordrecht

dordrecht, Zuid-Holland (0.88km)  -  De Waterbus van Dordrecht neemt je met fiets en al mee. Stap uit bij de Biesbosch, ga naar Papendrecht en Kinderdijk of vaar mee naar de Rotterdamse haven.

elke dag geopend 

Cultuurhuis Energiehuis

dordrecht, Noord-Brabant (1.01km)  -  Voel de energie in deze voormalige elektriciteitscentrale. Eigentijdse podiumkunsten krijgen hier alle ruimte.

's zondags gesloten 

Openluchtzwembad Wantijbad

dordrecht, Zuid-Holland (1.08km)  -  Het Wantijbad is een openluchtzwembad in Dordrecht. Naast verschillende baden is er ook een speelgracht voor kleine kinderen.

gesloten, open van  1 mei t/m 5 september, van 10:00 uur tot 20:00 uur 

Schouwburg Kunstmin

dordrecht, Zuid-Holland (1.28km)  -  Neem een kijkje in de prachtige Schouwburg Kunstmin. Leuk om gewoon even rond te lopen of te genieten van een toneelvoorstelling.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zondag en zaterdag 

Sport Papendrecht

papendrecht, Zuid-Holland (1.28km)  -  Zin om te sporten? Bij Sport Papendrecht ligt een heerlijk zwembad op je te wachten.

elke dag geopend 

Olala Chocola

dordrecht, Zuid-Holland (1.33km)  -  Bij Olala Chocola draait alles om chocola! Geniet van hun zelfgemaakte bonbons, bestel je eigen smaak chocola of volg een workshop.

's zondags gesloten 

Het Hof van Nederland

dordrecht, Zuid-Holland (1.36km)  -  In Het Hof van Nederland is de geschiedenis springlevend. Ontdek hier een bijzondere mijlpaal in de geschiedenis van Nederland.

's maandags gesloten 

Een pottenbakkerij in een oud brandspuithuisje: Atelier Hof 3

dordrecht, Zuid-Holland (1.37km)  -  Neem een kijkje bij de pottenbakkerij in het voormalig Brandspuithuisje op Hof 3. Hier zie je de pottenbakker aan het werk en kun je even uitrusten op het kleinste binnenplaatsje van Dordrecht.

open op donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Dordrechts Museum

dordrecht, Zuid-Holland (1.38km)  -  Het Dordrechts Museum is een rijksmuseum in Dordrecht en een van de oudste musea van Nederland.

's maandags gesloten 

Rondvaart met de Dordtevaer

dordrecht, Zuid-Holland (1.42km)  -  Stap aan boord van de elektrische open sloep de Dordtevaer en zie Dordrecht zoals je deze mooie stad nog nooit gezien hebt.

geopend, elke dag geopend 

No.28 Wonen en Lifestyle

dordrecht, Zuid-Holland (1.45km)  -  No.28 is dé winkel op het gebied van wonen en lifestyle. Fans van landelijke woondecoratie kunnen hier hun geluk niet op. Midden in het centrum van Dordecht, dus ook nog eens op de winkelroute. Loop eens binnen!

's zondags gesloten 

Proef Afrika tijdens een zomerse swingende workshop

zwijndrecht, Zuid-Holland (1.49km)  -  Dans op Afrikaanse ritmes en bespeel prachtige exotische slaginstrumenten: proef Afrika en ontdek het aanstekelijke ritme van muziek en dans tijdens een percussieworkshop.

elke dag geopend 

De Dordtse Markt

dordrecht, Zuid-Holland (1.59km)  -  De bekroonde Dordtse Markt is een gezellig uitje langs tientallen kramen.

open op vrijdag en zaterdag 

Ruïne Kasteel Merwede

dordrecht, Zuid-Holland (1.61km)  -  Van het Kasteel te Merwede staat tegenwoordig nog maar een heel klein deel overeind. Het is het restant van een vrij groot vierkant kasteel dat al in de vijftiende eeuw tot ruïne is vervallen.

elke dag geopend 

Huis van Gijn

dordrecht, Zuid-Holland (1.66km)  -  Ooit woonde verzamelaar Simon van Gijn in dit museum. Hij verzamelde allerlei soorten kunstnijverheid en speelgoed uit de 19de eeuw.

's maandags gesloten 

Dagje Dordrecht? Ga op ontmoetingsreis!

dordrecht, Zuid-Holland (1.78km)  -  Een gepassioneerde vioolbouwer, een barbieverzamelaar en de koster van de Sint-Maria Maior: met een ontmoetingsreis door Dordrecht maak je kennis met bijzondere mensen die je niet zomaar tegenkomt. Een onvergetelijk groepsuitje!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 81 13 78 80