Vriendinnendag Sliedrecht en omgeving

Gevonden in de buurt van Sliedrecht:

Skicentrum Drechtsteden

dordrecht, Zuid-Holland (1.94km)  -  Bind de lange latten onder of probeer eens een snowboard en kom in winterse sferen in Skicentrum Drechtsteden! Of stap in een tube en glij de winterwereld in.

Korenmolen De Vriendschap

bleskensgraaf, Zuid-Holland (5.03km)  -  Geniet van de oer-Hollandse cultuur en ga eens langs bij Korenmolen De Vriendschap. Deze molen, in het hart van de Alblasserwaard, maalt nog steeds!

Mountain Network Dordrecht

dordrecht, Zuid-Holland (7.11km)  -  Kom klimmen bij de klimhal van Mountain Network in Dordrecht. Hier zijn twee klimhallen, een boulderhal en een trainingsruimte. De hal valt goed op in het straatbeeld door de hoge ramen die zicht geven op de klimmuren.

Olala Chocola

dordrecht, Zuid-Holland (7.19km)  -  Bij Olala Chocola draait alles om chocola! Geniet van hun zelfgemaakte bonbons, bestel je eigen smaak chocola of volg een workshop.

No.28 Wonen en Lifestyle

dordrecht, Zuid-Holland (7.2km)  -  No.28 is dé winkel op het gebied van wonen en lifestyle. Fans van landelijke woondecoratie kunnen hier hun geluk niet op. Midden in het centrum van Dordecht, dus ook nog eens op de winkelroute. Loop eens binnen!

Dagje Dordrecht? Ga op ontmoetingsreis!

dordrecht, Zuid-Holland (7.58km)  -  Een gepassioneerde vioolbouwer, een barbieverzamelaar en de koster van de Sint-Maria Maior: met een ontmoetingsreis door Dordrecht maak je kennis met bijzondere mensen die je niet zomaar tegenkomt. Een onvergetelijk groepsuitje!