Uitstapjes vlakbij Olala Chocola

Een pottenbakkerij in een oud brandspuithuisje: Atelier Hof 3

dordrecht, Zuid-Holland (0.08km)  -  Neem een kijkje bij de pottenbakkerij in het voormalig Brandspuithuisje op Hof 3. Hier zie je de pottenbakker aan het werk en kun je even uitrusten op het kleinste binnenplaatsje van Dordrecht.

open op donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Rondvaart met de Dordtevaer

dordrecht, Zuid-Holland (0.09km)  -  Stap aan boord van de elektrische open sloep de Dordtevaer en zie Dordrecht zoals je deze mooie stad nog nooit gezien hebt.

gesloten, open van  1 april t/m 31 oktober, van 12:00 uur tot 16:00 uur 

Het Hof van Nederland

dordrecht, Zuid-Holland (0.09km)  -  In Het Hof van Nederland is de geschiedenis springlevend. Ontdek hier een bijzondere mijlpaal in de geschiedenis van Nederland.

's maandags gesloten 

No.28 Wonen en Lifestyle

dordrecht, Zuid-Holland (0.18km)  -  No.28 is dé winkel op het gebied van wonen en lifestyle. Fans van landelijke woondecoratie kunnen hier hun geluk niet op. Midden in het centrum van Dordecht, dus ook nog eens op de winkelroute. Loop eens binnen!

's zondags gesloten 

Dordrechts Museum

dordrecht, Zuid-Holland (0.26km)  -  Het Dordrechts Museum is een rijksmuseum in Dordrecht en een van de oudste musea van Nederland.

's maandags gesloten 

De Dordtse Markt

dordrecht, Zuid-Holland (0.3km)  -  De bekroonde Dordtse Markt is een gezellig uitje langs tientallen kramen.

open op vrijdag en zaterdag 

Huis van Gijn

dordrecht, Zuid-Holland (0.41km)  -  Ooit woonde verzamelaar Simon van Gijn in dit museum. Hij verzamelde allerlei soorten kunstnijverheid en speelgoed uit de 19de eeuw.

's maandags gesloten 

Dagje Dordrecht? Ga op ontmoetingsreis!

dordrecht, Zuid-Holland (0.45km)  -  Een gepassioneerde vioolbouwer, een barbieverzamelaar en de koster van de Sint-Maria Maior: met een ontmoetingsreis door Dordrecht maak je kennis met bijzondere mensen die je niet zomaar tegenkomt. Een onvergetelijk groepsuitje!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 81 13 78 80 

Op pad met Waterbus Dordrecht

dordrecht, Zuid-Holland (0.46km)  -  De Waterbus van Dordrecht neemt je met fiets en al mee. Stap uit bij de Biesbosch, ga naar Papendrecht en Kinderdijk of vaar mee naar de Rotterdamse haven.

elke dag geopend 

Stoomsleper Pieter Boele

dordrecht, Zuid-Holland (0.54km)  -  In Dordrecht ligt de enige Rijnstoomsleper van Nederland: de Pieter Boele. Bewonder dit unieke schip van de kade of huur hem voor een vaartocht.

geopend op afspraak of bel +31 (0)78 632 24 22 / +31 (0)6 55 15 31 27 

Schouwburg Kunstmin

dordrecht, Zuid-Holland (0.55km)  -  Neem een kijkje in de prachtige Schouwburg Kunstmin. Leuk om gewoon even rond te lopen of te genieten van een toneelvoorstelling.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zondag en zaterdag 

Grote Kerk Dordrecht

dordrecht, Zuid-Holland (0.65km)  -  Het belangrijkste monument van Dordrecht is de Grote Kerk Dordrecht. Bewonder de imposante architectuur of beklim de toren.

geopend, 's maandags gesloten 

4 Your Games

dordrecht, Zuid-Holland (0.68km)  -  Bij 4 Your Games in Dordrecht vind je enorm veel bordspellen: van de klassiekers tot minder bekende games. Schuif aan een tafeltje en probeer ze uit!

's maandags gesloten 

Proef Afrika tijdens een zomerse swingende workshop

zwijndrecht, Zuid-Holland (0.78km)  -  Dans op Afrikaanse ritmes en bespeel prachtige exotische slaginstrumenten: proef Afrika en ontdek het aanstekelijke ritme van muziek en dans tijdens een percussieworkshop.

elke dag geopend 

Cultuurhuis Energiehuis

dordrecht, Zuid-Holland (0.78km)  -  Voel de energie in deze voormalige elektriciteitscentrale. Eigentijdse podiumkunsten krijgen hier alle ruimte.

's zondags gesloten 

Nationaal Onderwijsmuseum

dordrecht, Zuid-Holland (1.04km)  -  Benieuwd naar hoe het onderwijs er vroeger uitzag? Bezoek het Nationaal Onderwijsmuseum in Dordrecht. Het enige museum waar alle onderwijsmiddelen uit Nederland of uit een van de voormalige koloniën te bewonderen zijn.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Binnenvaartmuseum Dordrecht

dordrecht, Zuid-Holland (1.14km)  -  Een museum in een boot: hoe cool is dat? Het Binnenvaartmuseum in Dordrecht bevindt zich heel passend in een schip van de binnenvaart!

open op donderdag en zaterdag 

Museum Dorpsbehoud Papendrecht

papendrecht, Zuid-Holland (1.33km)  -  Museum Dorpsbehoud Papendrecht vertelt de geschiedenis van het dorp in de Alblasserwaard. Maak een reis met de tijdmachine!

open op zaterdag 

Winkelcentrum De Meent

papendrecht, Zuid-Holland (1.5km)  -  Lekker een dagje winkelen in Papendrecht? In winkelcentrum De Meent zijn wel meer dan honderd winkels gevestigd!

's zondags gesloten 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Olala Chocola