Uitstapjes vlakbij No.28 Wonen en Lifestyle

Olala Chocola

dordrecht, Zuid-Holland (0.18km)  -  Bij Olala Chocola draait alles om chocola! Geniet van hun zelfgemaakte bonbons, bestel je eigen smaak chocola of volg een workshop.

Café De Beurs

dordrecht, Zuid-Holland (0.2km)  -  Café de Beurs is een oud bruin café bij het Scheffersplein in Dordrecht. Hier is het altijd gezellig! Of je nu binnen zit of buiten op het terras.

Dagje Dordrecht? Ga op ontmoetingsreis!

dordrecht, Zuid-Holland (0.38km)  -  Een gepassioneerde vioolbouwer, een barbieverzamelaar en de koster van de Sint-Maria Maior: met een ontmoetingsreis door Dordrecht maak je kennis met bijzondere mensen die je niet zomaar tegenkomt. Een onvergetelijk groepsuitje!

Huis van Gijn

dordrecht, Zuid-Holland (0.46km)  -  Ooit woonde verzamelaar Simon van Gijn in dit museum. Hij verzamelde allerlei soorten kunstnijverheid en speelgoed uit de 19de eeuw.

4 Your Games

dordrecht, Zuid-Holland (0.64km)  -  Bij 4 Your Games in Dordrecht vind je enorm veel bordspellen: van de klassiekers tot minder bekende games. Schuif aan een tafeltje en probeer ze uit!

Nationaal Onderwijsmuseum

dordrecht, Zuid-Holland (0.91km)  -  Benieuwd naar hoe het onderwijs er vroeger uitzag? Bezoek het Nationaal Onderwijsmuseum in Dordrecht. Het enige museum waar alle onderwijsmiddelen uit Nederland of uit een van de voormalige koloniën te bewonderen zijn.

Mountain Network Dordrecht

dordrecht, Zuid-Holland (1.87km)  -  Kom klimmen bij de klimhal van Mountain Network in Dordrecht. Hier zijn twee klimhallen, een boulderhal en een trainingsruimte. De hal valt goed op in het straatbeeld door de hoge ramen die zicht geven op de klimmuren.

Sportboulevard Dordrecht Optisport

dordrecht, Zuid-Holland (2.48km)  -  Een sportboulevard zoals in Dordrecht is een bezoekje waard. In het futuristische gebouw van Sportboulevard Dordrecht zijn zwembaden, een sporthal, een ijshal, een turnhal en verschillende horeca-ondernemingen gehuisvest.

Ruïne Kasteel Merwede

dordrecht, Zuid-Holland (2.62km)  -  Van het Kasteel te Merwede staat tegenwoordig nog maar een heel klein deel overeind. Het is het restant van een vrij groot vierkant kasteel dat al in de vijftiende eeuw tot ruïne is vervallen.

Zwembad De Hoge Devel

zwijndrecht, Zuid-Holland (3.18km)  -  Een dagje weg naar zwembad De Hoge Devel is heerlijk ontspannen! Van discozwemmen tot relaxen in het Turks stoombad, er zijn hier uitgebreide mogelijkheden.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van No.28 Wonen en Lifestyle