1

Uitstapjes vlakbij Nationaal Onderwijsmuseum

4 Your Games

dordrecht, Zuid-Holland (0.56km)  -  Bij 4 Your Games in Dordrecht vind je enorm veel bordspellen: van de klassiekers tot minder bekende games. Schuif aan een tafeltje en probeer ze uit!

Dagje Dordrecht? Ga op ontmoetingsreis!

dordrecht, Zuid-Holland (0.63km)  -  Een gepassioneerde vioolbouwer, een barbieverzamelaar en de koster van de Sint-Maria Maior: met een ontmoetingsreis door Dordrecht maak je kennis met bijzondere mensen die je niet zomaar tegenkomt. Een onvergetelijk groepsuitje!

Café De Beurs

dordrecht, Zuid-Holland (0.81km)  -  Café de Beurs is een oud bruin café bij het Scheffersplein in Dordrecht. Hier is het altijd gezellig! Of je nu binnen zit of buiten op het terras.

Huis van Gijn

dordrecht, Zuid-Holland (0.88km)  -  Ooit woonde verzamelaar Simon van Gijn in dit museum. Hij verzamelde allerlei soorten kunstnijverheid en speelgoed uit de 19de eeuw.

No.28 Wonen en Lifestyle

dordrecht, Zuid-Holland (0.91km)  -  No.28 is dé winkel op het gebied van wonen en lifestyle. Fans van landelijke woondecoratie kunnen hier hun geluk niet op. Midden in het centrum van Dordecht, dus ook nog eens op de winkelroute. Loop eens binnen!

Olala Chocola

dordrecht, Zuid-Holland (1.04km)  -  Bij Olala Chocola draait alles om chocola! Geniet van hun zelfgemaakte bonbons, bestel je eigen smaak chocola of volg een workshop.

Mountain Network Dordrecht

dordrecht, Zuid-Holland (1.62km)  -  Kom klimmen bij de klimhal van Mountain Network in Dordrecht. Hier zijn twee klimhallen, een boulderhal en een trainingsruimte. De hal valt goed op in het straatbeeld door de hoge ramen die zicht geven op de klimmuren.

Sportboulevard Dordrecht Optisport

dordrecht, Zuid-Holland (2.1km)  -  Een sportboulevard zoals in Dordrecht is een bezoekje waard. In het futuristische gebouw van Sportboulevard Dordrecht zijn zwembaden, een sporthal, een ijshal, een turnhal en verschillende horeca-ondernemingen gehuisvest.

Zwembad De Hoge Devel

zwijndrecht, Zuid-Holland (2.82km)  -  Een dagje weg naar zwembad De Hoge Devel is heerlijk ontspannen! Van discozwemmen tot relaxen in het Turks stoombad, er zijn hier uitgebreide mogelijkheden.

Ruïne Kasteel Merwede

dordrecht, Zuid-Holland (3.4km)  -  Van het Kasteel te Merwede staat tegenwoordig nog maar een heel klein deel overeind. Het is het restant van een vrij groot vierkant kasteel dat al in de vijftiende eeuw tot ruïne is vervallen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Nationaal Onderwijsmuseum