1

Stadion Feijenoord - De Kuip
Stadion Feijenoord - De Kuip

Bezoek het legendarische Feijenoord stadion De Kuip dat al bestaat sinds 1937. In 1994 is De Kuip totaal vernieuwd. Na de facelift is 85 procent van het stadion nu overdekt. Bezoek een spannende wedstrijd, het museum, volg een rondleiding door een echte voetbalfanaat of organiseer zelf een evenement in een van de vijftien sfeervolle zalen!

In het stadion worden vele wedstrijden gespeeld en concerten gegeven. De Kuip is de thuishaven van voetbalclub Feijenoord en is samen met Amsterdam ArenA en het Gelredome, één van de grootste stadions van Nederland. Het stadion is bekend geworden door haar architectuur, zo heeft het stadion bijvoorbeeld een tweede balkon dat vrij hangt, zonder steunpilaren in het zicht. Ook de kuipvormige lijnen van het stadion zijn erg vernieuwend. Het stadion organiseert ook rondleidingen.

Stadion Feijenoord - De Kuip in Rotterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en kinderfeestje (vanaf € 15,00 p.p.). Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Foto: Rotterdam Make It Happen. © Guido Pijper
Foto: Rotterdam Make It Happen. © Guido Pijper