1

Pannenkoe Ridderkerk


-advertentiepositie-



Pannenkoe Ridderkerk

Lente, zomer, herfst of winter. Voor ieder seizoen bakken ze in Pannenkoe Ridderkerk in Ridderkerk een passende pannenkoek. Op het menu staan maar liefst zestig verschillende soorten pannenkoeken. Ambachtelijk bereid; dit kun je zelf gaan bekijken in de open keuken. Voor kinderen is dit pannenkoekenrestaurant de place to be! Ze krijgen een pannenkoek met een verrassend figuur. Daarnaast zijn er allerlei leuke spellen om tijdens het eten te spelen. Los de rebus op, zoek de verschillen of speel de pannenkoeken woordzoeker. Heb je deze keer niet zo'n zin in een pannenkoek? Dan kies je gewoon voor een vleesgerecht, een salade of een burger. Ben je juist een echte liefhebber van de pannenkoek? Kom dan langs op een dinsdag, want dan kun je onbeperkt pannenkoeken eten! Hmm, smullen maar!

Vier een feestje bij Pannenkoe Ridderkerk

Pannenkoe Ridderkerk is uitstekend geschikt voor allerlei feestjes! Kinderen vermaken zich met ijs, cadeautjes en natuurlijk een lekkere pannenkoek. Bij mooi weer plof je lekker neer op het terras aan het water...

Pannenkoe Ridderkerk in Ridderkerk leent zich ook goed voor een familiedag en kinderfeestje (vanaf € 8,95 p.p.). Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Pannenkoekenhuis Ridderkerk

Pannenkoe Ridderkerk
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.