Pannenkoe Ridderkerk

Pannenkoe Ridderkerk

Lente, zomer, herfst of winter. Voor ieder seizoen bakken ze in Pannenkoe Ridderkerk in Ridderkerk een passende pannenkoek. Op het menu staan maar liefst tachtig verschillende soorten pannenkoeken. Ambachtelijk bereid; dit kun je zelf gaan bekijken in de open keuken. Voor kinderen is dit pannenkoekenrestaurant de place to be! Ze krijgen een pannenkoek met een verrassend figuur. Daarnaast zijn er allerlei leuke spellen om tijdens het eten te spelen. Red de pannenkoek, vang de rozijnen of speel de pannenkoekenpuzzel. Heb je deze keer niet zo'n zin in een pannenkoek? Dan kies je gewoon voor een vleesgerecht, lekkere tosti, uitsmijter of een wafel met warme kersen. Hmm, smullen maar!

Vier een feestje bij Pannenkoe Ridderkerk

Pannenkoe Ridderkerk is uitstekend geschikt voor allerlei feestjes! Kinderen vermaken zich met ijs, cadeautjes en natuurlijk een lekkere pannenkoek. Dat terwijl volwassenen hier kunnen genieten van een high tea! Bij mooi weer plof je lekker neer op het terras aan het water...

Pannenkoe Ridderkerk in Ridderkerk leent zich ook goed voor een vriendinnendag, high of afternoon tea, familiedag en kinderfeestje (vanaf € 8,95 p.p.). Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Pannenkoe Ridderkerk

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.