overijssel

Overijssel Zwembad (13)

Zwemparadijs de Zandstuve

RHEEZE, OVERIJSSEL - Camping de Zandstuve heeft een subtropisch zwembad en een waterspeeltuin! Op zomerse dagen ligt het buitenbad klaar voor een verfrissende duik.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 4,00

Zwembad De Broene 'eugte

STAPHORST, OVERIJSSEL - Neem een duik in één van de twee baden van Zwembad Staphorst De Broene 'eugte. Er is ook een spannende glijbaan en bij mooi weer is de ligweide de beste plek.

's zondags gesloten

volwassenen vanaf € 4,20

kinderen vanaf € 3,40

Openluchtzwembad Gerner

DALFSEN, OVERIJSSEL - Spetter, spatter en zwem in het openluchtzwembad Gerner. Hier is heerlijke verkoeling te vinden voor een warme zomerdag.

geopend, elke dag geopend

volwassenen vanaf € 4,30

kinderen vanaf € 3,10

peuters gratis

Zwembad De Vrolijkheid

ZWOLLE, OVERIJSSEL - Roetsj van de glijbaan, maak vette sprongen van de duikplank of kom gewoon baantjes trekken bij Zwembad De Vrolijkheid in Zwolle.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 6,10

kinderen vanaf € 5,10

peuters gratis

Zwembad De Kolk

WIERDEN, OVERIJSSEL - Zwembad De Kolk in Wierden heeft alles in huis voor een leuk dagje zwemmen: een recreatiebad, een peuter- en kleuterbad, whirlpools en massagestralen.

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag

volwassenen vanaf € 5,10

kinderen vanaf € 4,20

peuters vanaf € 3,00

Zwembad Bestevaer

GENEMUIDEN, OVERIJSSEL - Een heerlijk dagje ontspannen en sportief bezig zijn, dat kan bij Zwembad Bestevaer in Genemuiden. Aquajoggen, aquagym en nog veel meer leuke wateractiviteiten garanderen een leuke dag!

's zondags gesloten

volwassenen vanaf € 3,90

kinderen vanaf € 2,80

Zwembad De Steur

KAMPEN, OVERIJSSEL - Zwembad De Steur in Kampen is geschikt voor jong en oud. Met onder andere kruidenbaden, een glijbaan en een wildwaterkreek. Bij mooi weer gaat het dak open!

elke dag geopend

entree vanaf € 5,40

peuters vanaf € 4,40

Zwembad TwenteBad

HENGELO, OVERIJSSEL - Kom tot rust in de Turkse stoomcabine of leef je uit tijdens een ritje op één van de spectaculaire glijbanen. TwenteBad weet wat leuk is!

elke dag geopend

entree vanaf € 4,40

peuters vanaf € 1,20

Het Borgelerbad

DEVENTER, OVERIJSSEL - Beleef een dagje vol waterplezier in het prachtige Borgelerbad in Deventer. Mooi weer? Spring op de airtrampoline of geniet van de zon in de ligweide.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 4,95

kinderen vanaf € 4,00

peuters gratis

Zwembad De Wilder

HAAKSBERGEN, OVERIJSSEL - Sjees van de lange glijbaan, zwem in een golfslagbad en kom bij in het bubbelbad. De Wilder is een subtropisch zwemparadijs met veel leuke faciliteiten.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 5,20

kinderen vanaf € 4,90

peuters vanaf € 2,50

Openluchtbad Zwolle

ZWOLLE, OVERIJSSEL - Het Openluchtbad in Zwolle bestaat al sinds 1933 en is een rijksmonument. Kom zwemmen in de zes baden die het zwembad telt als het zonnetje schijnt.

geopend, elke dag geopend

entree onbekend