Uitstapjes vlakbij Zwembad De Broene 'eugte

Museum Staphorst

staphorst, Overijssel (2.53km)  -  In Museum Staphorst ontdek je alles over deze bijzondere plaats. Met traditionele kunst en een oude boerderij als locatie komt het mysterieuze Staphorst tot leven.

Wijnproeverij in Zwolle

zwolle, Overijssel (5.32km)  -  Proef de lekkerste wijnen van over de hele wereld tijdens een wijnproeverij bij de historische Kasteelhoeve in Staphorst. Met liefde geselecteerd en zelf geïmporteerd van kleine wijnboerderijtjes!

Intratuin Meppel

meppel, Drenthe (6.01km)  -  Zet de bloemetjes een heerlijk buiten en kom langs bij tuincentrum Intratuin Meppel. Intratuin Meppel verkoopt naast tuinbenodigdheden ook Roots.

Het Grammofoonmuseum

nieuwleusen, Overijssel (7.48km)  -  Ontdek de geschiedenis van muziek en geluid in het Grammofoonmuseum in Nieuwleusen. Fonografen, grammofoons, elpees en toerenplaten: het is allemaal te vinden in dit Grammofoonmuseum.

Schouwburg Ogterop Meppel

meppel, Drenthe (7.68km)  -  Schouwburg Ogterop biedt voor ieder wat wils: van theater en cabaret tot dans en toneel. Een voorstelling bijwonen in Schouwburg Ogterop is voor iedereen een bijzondere herinnering.

Bad Hesselingen

meppel, Drenthe (7.81km)  -  Volop vermaak en ontspanning is te vinden in het subtropische zwembad Bad Hesselingen Meppel. Naast zwemmen ontspan je heerlijk in het saunaplein!

De Kalkovens

hasselt, Overijssel (9.73km)  -  De Kalkovens horen bij een rijk stukje historie van Nederland. In deze ovens werd uit schelpen kalk gewonnen en gebruikt voor de huizenbouw.

Het Christoffelpad

hasselt, Overijssel (10.06km)  -  Op het Christoffelpad loop je door een stukje Nederland in het klein: de IJsseldelta. Je loopt kilometers langs water, met prachtige vergezichten, doorkruist polders, loopt langs natuurpark Weerribben-Wieden en bezoekt prachtige (Hanze)stadjes.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Zwembad De Broene 'eugte