1

Uitstapjes vlakbij Sint Stephanuskerk

Het Christoffelpad

hasselt, Overijssel (0.08km)  -  Op het Christoffelpad loop je door een stukje Nederland in het klein: de IJsseldelta. Je loopt kilometers langs water, met prachtige vergezichten, doorkruist polders, loopt langs natuurpark Weerribben-Wieden en bezoekt prachtige (Hanze)stadjes.

De Kalkovens

hasselt, Overijssel (0.4km)  -  De Kalkovens horen bij een rijk stukje historie van Nederland. In deze ovens werd uit schelpen kalk gewonnen en gebruikt voor de huizenbouw.

Zwembad Bestevaer

genemuiden, Overijssel (4.38km)  -  Een heerlijk dagje ontspannen en sportief bezig zijn, dat kan bij Zwembad Bestevaer in Genemuiden. Aquajoggen, aquagym en nog veel meer leuke wateractiviteiten garanderen een leuke dag!

Sloep varen in de Weerribben

zwartsluis, Overijssel (5.8km)  -  Achterover leunend in de zachte kussens of met de handen stevig aan het roer van een luxe sloep verkent iedereen de prachtige Weerribben-Wieden. Sloepverhuur Zwartsluis zorgt voor een ontspannen dagje op het water!

Wijnproeverij in Zwolle

zwolle, Overijssel (6.93km)  -  Proef de lekkerste wijnen van over de hele wereld tijdens een wijnproeverij bij de historische Kasteelhoeve in Staphorst. Met liefde geselecteerd en zelf geïmporteerd van kleine wijnboerderijtjes!

Ikea Zwolle

zwolle, Overijssel (8.08km)  -  Ikea Zwolle is de nieuwste en dertiende vestiging van het Zweedse woonwarenhuis. Kom hier snuffelen tussen al die leuke meubels, accessoires en wooninspiratie!

Openluchtbad Zwolle

zwolle, Overijssel (8.36km)  -  Het Openluchtbad in Zwolle bestaat al sinds 1933 en is een rijksmonument. Kom zwemmen in de zes baden die het zwembad telt als het zonnetje schijnt.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Sint Stephanuskerk