1

't Pannenkoekschip Zwolle


-advertentiepositie-'t Pannenkoekschip Zwolle

Geniet in stijl van een pannenkoek op 't Pannenkoekschip in Zwolle. Wie trek heeft, is er op de juiste plek. Ze hebben zelfs pannenkoeken met Döner kebab en chili con carne. Of stel je eigen pannenkoek samen! Geen idee waar je zin in hebt? Bestel dan een proefplank met hartige en zoete minipannenkoekjes.

't Pannenkoekschip Zwolle diende oorspronkelijk als vrachtschip en dateert uit 1928. Het schip heeft er al heel wat kilometers op zitten. Nu ligt het in de Thorbeckegracht in Zwolle en wordt het bemand door Ruige Rita en Kapitein Roodbaard. Zij hebben het authentieke schip van binnen omgetoverd tot een pannenkoekenrestaurant.

Er zijn arrangementen voor kinderpartijtjes en vrijgezellenfeesten. Ook leuk met een hele groep: het Piratenbanket. Dan kun je onbeperkt pannenkoeken eten.

't Pannenkoekschip Zwolle in Zwolle leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 14,95 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.pannenkoekschipzwolle.nl

't Pannenkoekschip Zwolle
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.