Zwolle

Vier goedkope terrasjes in Zwolle
Budgetproof borrelen in Zwolle.

Dagje of weekendje Zwolle - wat te doen?

Uitstapjes Zwolle (86)

Rawwrr! Oog in oog met T. rex in Dinoland

ZWOLLE, OVERIJSSEL - Dinoland is een avontuurlijke binnen- en buitenspeeltuin. Volg de spannende speurtocht langs meer dan vijftig levensechte dino's en graaf T. rex op uit het zand. In de wintermaanden deels open tijdens Winter Dinoland.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 9,50

peuters vanaf € 5,50

Doepark Nooterhof

ZWOLLE, OVERIJSSEL - Kinderen genieten van de natuur in Doepark Nooterhof. Er zijn hier allerlei soorten tuinen, zoals een bijentuin. En daarna is het genieten bij Theehuis Eartship van een kopje koffie.

elke dag geopend

entree gratis

Paintball Zwolle

ZWOLLE, OVERIJSSEL - Welk team heeft de beste tactiek en weet de meeste tegenstander uit te schakelen? Bij paintball komt het neer op behendigheid en tactiek. Voor je het weet ben je geraakt!

elke dag geopend

entree vanaf € 27,50

Kaketoe Kinderfeestjes

ZWOLLE, OVERIJSSEL - Het organiseren van een origineel kinderfeestje blijft altijd een uitdaging. Met Kaketoe Kinderfeestjes in Zwolle hebben de ouders er geen omkijken meer naar!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 48 93 72 68 voor meer informatie

kinderen vanaf € 15,00

Galerie Delfi Form

ZWOLLE, OVERIJSSEL - In een oud gildehuis, midden in het centrum van Zwolle, bevindt zich Galerie Delfi Form, waar diverse tentoonstellingen worden gehouden.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

gratis toegang

Recreatiecentrum Karba

ZWOLLE, OVERIJSSEL - Wie op zoek is naar een gezellig dagje uit met vrienden of familie moet bij Recreatiecentrum Karba zijn. Groepen kunnen er onder andere karten en midgetgolfen.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag

entree vanaf € 10,00

Zwembad De Vrolijkheid

ZWOLLE, OVERIJSSEL - Roetsj van de glijbaan, maak vette sprongen van de duikplank of kom gewoon baantjes trekken bij Zwembad De Vrolijkheid in Zwolle.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 6,10

kinderen vanaf € 5,10

peuters gratis

Café-Restaurant Bruut

ZWOLLE, OVERIJSSEL - In Bar-Restaurant Bruut kun je terecht van de middag tot in de late uurtjes. Bruut is de plek in Zwolle om te eten, te drinken én te dansen. De gelegenheid richt zich vooral op jong-volwassenen van boven de twintig.

's maandags gesloten

entree vanaf € 15,25

Van de redactie

UITagenda Zwolle, vanaf 22 juli 2018