Uitstapjes vlakbij Glinthuys ijs- en...

-in the spotlights-

Ikea Zwolle

zwolle, Overijssel (3.99km)  -  Ikea Zwolle is de nieuwste en dertiende vestiging van het Zweedse woonwarenhuis. Kom hier snuffelen tussen al die leuke meubels, accessoires en wooninspiratie!

-in the spotlights-

Het Christoffelpad

hasselt, Overijssel (4.15km)  -  Op het Christoffelpad loop je door een stukje Nederland in het klein: de IJsseldelta. Je loopt kilometers langs water, met prachtige vergezichten, doorkruist polders, loopt langs natuurpark Weerribben-Wieden en bezoekt prachtige (Hanze)stadjes.

De Kalkovens

hasselt, Overijssel (4.16km)  -  De Kalkovens horen bij een rijk stukje historie van Nederland. In deze ovens werd uit schelpen kalk gewonnen en gebruikt voor de huizenbouw.

Openluchtbad Zwolle

zwolle, Overijssel (4.71km)  -  Het Openluchtbad in Zwolle bestaat al sinds 1933 en is een rijksmonument. Kom zwemmen in de zes baden die het zwembad telt als het zonnetje schijnt.

Swolland Entertainment Center Zwolle

zwolle, Overijssel (4.94km)  -  Voor een spannende escaperoom met steampunk elementen ga je naar Swolland! Weten jullie te ontsnappen uit Area038? Of gaan jullie voor het duistere laboratorium van de Alchemist? Daarna nog wat bijlen gooien en jullie dag kan niet meer stuk.

De Verhalenboot

zwolle, Overijssel (5.33km)  -  Stap aan boord! Leer de kunst van verhalen maken, vertellen en schrijven op de verhalenboot met uitzicht over de Zwolse wateren. De verhalenboot organiseert voorstellingen, schrijfopleidingen en vertelevenementen.

Wijnproeverij in Zwolle

zwolle, Overijssel (5.4km)  -  Proef de lekkerste wijnen van over de hele wereld tijdens een wijnproeverij bij de historische Kasteelhoeve in Staphorst. Met liefde geselecteerd en zelf geïmporteerd van kleine wijnboerderijtjes!

Van der Velde in de Broeren

zwolle, Overijssel (5.4km)  -  Van der Velde in de Broeren is veel meer dan een boekenwinkel. Er zit ook een brasserie in de Broerenkerk en je kunt er genieten van concerten en tentoonstellingen. Een must om een kijkje te nemen tijdens een dagje Zwolle. Van der Velde in...

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Glinthuys ijs- en zuivelboerderij