1Van der Velde in de Broeren

Van der Velde in de Broeren is veel meer dan een boekenwinkel. Er zit ook een brasserie in de Broerenkerk en je kunt er genieten van concerten en tentoonstellingen. Een must om een kijkje te nemen tijdens een dagje Zwolle.

Van der Velde in de Broeren is meerdere dingen in één. Een prachtige kerk, een gigantische boekenwinkel, een expositieruimte, een brasserie en een bezienswaardigheid op zich. Een sfeervolle must in hartje Zwolle. Kom hier om tussen oude en nieuwe boeken te neuzen, rond te snuffelen tussen schrijfwaren, muziek, kinderspullen en huishoudelijke hebbedingen. De Broerenkerk en het bijbehorende klooster stammen uit 1465 en zijn Rijksmonumenten.

Smaak in de Broeren

Een geweldige plek voor ontbijtje, lunch, een kopje koffie of een borrel: de brasserie van Van der Velde in de Broeren. Schuif aan in de kerk of bij mooi weer op het terras.

Van der Velde in de Broeren in Zwolle leent zich ook goed voor een high of afternoon tea. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Foto: DagjeWeg.NL
Foto: DagjeWeg.NL
Foto: DagjeWeg.NL
Foto: DagjeWeg.NL
Foto: DagjeWeg.NL
Foto: DagjeWeg.NL
Foto: DagjeWeg.NL
Foto: DagjeWeg.NL