Dijkpoort Hattem

hattem, Gelderland (1.78km)  -  De middeleeuwse Dijkpoort met zijn blauwwitte luikjes en vier kleine torens is een plaatje. En de toegangspoort naar vestingstadje Hattem.

Bonbonatelier A3

hattem, Gelderland (1.79km)  -  Chocolatier en patissier Jeroen Kikkert brengt zijn liefde voor chocolade en patisserie over in Bonbonatelier A3. Tijdens de demonstratie is te zien hoe al die lekkere bonbons gemaakt worden en in de workshops kun je het zelf proberen!

Grote of Andreaskerk

hattem, Gelderland (1.87km)  -  In het plaatsje Hattem staat de Grote of Andreaskerk. Dit artistieke gebouw is in het bezit van twee unieke orgels. De orgels worden regelmatig gebruikt voor orgelconcerten.

Hattem Stedentrip

hattem, Gelderland (1.87km)  -  Hattem, een prachtig stadje aan de IJssel, is een bezoek meer dan waard. Maak een mooie stedentrip!

De romantische wereld van Anton Pieck

hattem, Gelderland (1.93km)  -  De wereld van Anton Pieck herleeft in het Hanzestadje Hattem. Het museum laat met vaste en tijdelijke exposites het werk van deze bijzondere en geliefde kunstenaar zien.

Molen De Fortuin

hattem, Gelderland (1.97km)  -  Molen De Fortuin is gelegen aan de fraaie stadswallen van de binnenstad van Hattem. De molen is enkele keren grondig opgeknapt en is nu elke zaterdag te bezoeken. In de molenwinkel worden meel en diverse bakmixen verkocht.

Rawwrr! Oog in oog met T. rex in Dinoland

zwolle, Overijssel (2.14km)  -  Dinoland is een avontuurlijke binnen- en buitenspeeltuin. Volg de spannende speurtocht langs meer dan vijftig levensechte dino's en graaf T. rex op uit het zand. In de wintermaanden deels open tijdens Winter Dinoland.

Fietsjoe - Tour door Zwolle

zwolle, Overijssel (2.24km)  -  Fietsen met een dak! Ervaar het in Zwolle en stap op een fietsjoe of een tandem. Leuk voor een kinderfeestje, familiedag of trouwerij.

Escaperoom The Great Escape

zwolle, Overijssel (2.28km)  -  Rekenen, puzzelen, tactisch denken: The Great Escape in Zwolle heeft vier verschillende escaperooms. Elk met hun eigen zenuwslopende verhaal. En je hebt maar een uur om te ontsnappen!

Het Sinterklaasmuseum

zwolle, Overijssel (2.37km)  -  Ga op zoek naar de goedheiligman in het Sinterklaasmuseum in Zwolle! Hier zie je Sinterklaas niet alleen op 5 december, maar het hele jaar door!

Stadkamer Centrum

zwolle, Overijssel (2.43km)  -  Stadkamer in Zwolle maakt het creatieve beest in je los. Daag jezelf uit met een creatieve workshop of droom weg in de Huiskamer. Er staan wekelijks allerlei culturele activiteiten op het programma voor het hele gezin.

Zwembad De Marke

hattem, Gelderland (2.43km)  -  Bij zwembad De Marke vermaken jong en oud zich in het water. Spring in het bad en neem een frisse duik!

Dominicanenklooster Zwolle

zwolle, Overijssel (2.44km)  -  Aan de rand van het oude stadscentrum van Zwolle ligt het Dominicanenklooster. Dit bewoonde 'huis' is dagelijks open voor belangstellenden.

Kinderboerderij Eekhout

zwolle, Overijssel (2.46km)  -  Neem een kijkje op Kinderboerderij Eekhout! De kleine kinderboerderij op het knusse Park Eekhout is een prachtige plek om een kinderfeestje te houden of dieren te bewonderen.

Sassenpoort

zwolle, Overijssel (2.61km)  -  Loop Zwolle binnen door de middeleeuwse Sassenpoort, enig overgebleven stadspoort van de stad. De toren is regelmatig open voor publiek.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Boerderij De Huppe