overijssel

Overijssel Romantische uitjes (59)

Toeren in een 'lelijke eend' van Duckville

DIEPENHEIM, OVERIJSSEL - Toer over kronkelende landweggetjes in een nostalgische eend! Rij door het prachtige landschap van Twente en de Achterhoek, een mooie rit in alle seizoenen. En als het zonnetje schijnt, rol je het dak op voor het ultieme ouderwetse gevoel!

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 32,50

Grolsch Brouwerij Tour

ENSCHEDE, OVERIJSSEL - Je hebt bier en je hebt Grolsch! Hoe krijgt dit bier zijn smaak? Ontdek het tijdens een rondleiding door de brouwerij, waar het vakmanschap van toen en nu van dichtbij te bekijken is.

open op woensdag, donderdag en vrijdag

volwassenen vanaf € 15,00

kinderen vanaf € 12,50

Sport & Wellness Kontrast

DALFSEN, OVERIJSSEL - Sport en ontspanning beleef je bij Kontrast. Geniet van heerlijke sauna's en een stoomcabine. Het sauna-complex is gebouwd in de stijl van een Sallandse boerderij. Het bijbehorende zwembad is helemaal ingericht voor zweminstructies. Haal hier je...

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

entree vanaf € 17,50

Sauna Huize Hölterhof

ENSCHEDE, OVERIJSSEL - In een mooi landhuis in Engelse stijl in Enschede is saunacomplex Hölterhof gevestigd. Rust lekker uit op de comfortabele ligbedden of geniet van het zonnetje op het terras.

elke dag geopend

entree vanaf € 19,00

Sauna & Beauty Ommen

OMMEN, OVERIJSSEL - Kom helemaal tot rust bij Sauna & Beauty Ommen. Geniet van de verschillende baden en sauna's en laat je verwennen met een welverdiende massage.

elke dag geopend

entree vanaf € 21,00

Vakantiehuis De Theekoepel

ZWOLLE, OVERIJSSEL - Theekoepel Zwolle is een historische theekoepel, waar gasten in alle rust kunnen verblijven. Het kleine vakantiehuisje ligt in het buitengebied van Zwolle en geniet een uniek uitzicht.

elke dag geopend

entree vanaf € 140,00

Vue Bioscoop Deventer

DEVENTER, OVERIJSSEL - Bij deze Vue Bioscoop draait het om beleving. Een complete filmbeleving met spectaculair beeld en geluid volgens Dolby Atmos. Naast het normale aanbod organiseert Vue Deventer ook Ladies Nights en avonden met ballet en opera.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 10,80

kinderen vanaf € 6,50

Alpaca Tea Time

LEMELERVELD, OVERIJSSEL - Voor velen een dream come true: genieten van een high tea tussen de alpaca's! Leuk als vrijgezellenfeestje of een vriendinnendag - met een extra hoog knuffelgehalte.

geopend op afspraak of bel +31 (0)641 848 579 voor meer informatie

entree vanaf € 22,50