Grolsch Brouwerij Tour

De speciale beugelfles en de karakteristieke pilssmaak geven Grolsch een heel eigen karakter. Maar hoe komt dit bier aan zijn smaak? Je komt erachter tijdens de Grolsch Brouwerij Tour. Natuurlijk is er tijd genoeg om te proeven van de smakelijke Grolsch bieren.

Reserveer direct online je Brouwerij Tour!

Bezoek www.grolsch.nl »

Al vierhonderd jaar brouwt Grolsch het geliefde bier en mag zich daarom als enige in Nederland een koninklijke brouwerij noemen. Maar hoe wordt het bier eigenlijk gemaakt? Tijdens de Grolsch Brouwerij Tour neemt de gids je mee door de rijke geschiedenis van Grolsch. Ontdek het vakmanschap van toen en nu, hoe de biertjes wordt gebotteld en hoe de beroemde flessen vanuit de brouwerij bij cafés en winkels terechtkomen. Ook de iconische reclames komen aan bod - Je hebt bier en je hebt Grolsch!

Bierproeverij

Na de rondleiding is het natuurlijk tijd om zelf te proeven! In de Grolsch cafés proef je van de verschillende Grolsch bieren, met daarbij een lekker stukje worst en kaas. Voor bezoekers onder de achttien jaar is er frisdrank. In de Grolsch shop zijn leuke souvenirs te koop, zoals biertjes, glazen en Grolsch merchandise voor thuis.

Waarom Herfstbok 'Herfstbok' heet

Herfstbok, Lentebok of Winterbok: wat is jouw favoriet? Ieder seizoen biedt de Brouwerij een speciaal arrangement. Hoe komen deze bieren aan hun smaak? Bij het speciale arrangement krijg je matchende catering: stamppot in de herfst, stoofpotje in de lente. Tip: houd de agenda van de Grolsch Brouwerij in de gaten.

Grolsch Brouwerij Tour in Enschede leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

www.grolsch.nl »

Proef van Grolsch in één van de cafés.

Foto's: Grolsch © Greet Mulder.

Proef van Grolsch in één van de cafés.

Proef van Grolsch in één van de cafés.

Proef van Grolsch in één van de cafés.

Grolsch Brouwerij in Enschede.

Proef van Grolsch in één van de cafés.

Rondleiding door het Brouwhuis.

Proef van Grolsch in één van de cafés.

Ontdek de historie van Grolsch.