Met de baas het water op

Verkoelende teamuitjes op en in het water

Alle bedrijfsuitjes op DagjeWeg.NL Nieuws door
Foto 1. Heel spectaculair op een flyboard van Hydro Flight. Foto: Hydro Flight

23 februari 2018 bijgewerkt: 13 maart 2018 Toerisme Landelijk Stijgt het kwik op kantoor tot grote hoogte? Dan is het tijd om verkoeling te zoeken met het hele team. En wat is dan lekkerder dan een dagje met de baas het water op? Niet veel, blijkt uit de lijst met populaire bedrijfsuitjes in 2017 op DagjeWeg.NL, waarbij bedrijfsuitjes op het water de lijst aanvoeren. Doe inspiratie op met deze toffe teamuitjes en vergeet vooral je droge kleren niet!

Bus slash boot

Splashtours Rotterdam voert de lijst met populaire bedrijfsuitjes aan. Hierbij stap je met z'n allen in een unieke amfibiebus, die je eerst in een uur meeneemt naar alle mooie plekjes van de havenstad Rotterdam. Dan komt de 'splash' en duikt de bus opeens de Maas in. De bus van Splashtours is namelijk tegelijkertijd een boot, waarmee je de skyline van Rotterdam gaat ontdekken vanaf het water!

Vol adrenaline

Ook de boten van RIB Actie Scheveningen zijn in trek. In deze boten race je met volle snelheid over de zee bij Scheveningen, wat sowieso zorgt voor een adrenalinekick. Het zoute water vliegt je om de oren! Een vaartocht bij RIB Actie Scheveningen kun je combineren met een vergadering op het strand of aan de haven, met uitzicht op het water. Er passen twaalf personen op een boot van RIB Actie. Is je team groter? Niet getreurd, het is mogelijk om met meerdere boten tegelijk uit te varen.

Rondvaart

Feesten en ondertussen zeehondjes spotten aan boord van de MS Tender. Proef de zoute zee op je lippen, terwijl je op dit majestueuze schip over de Waddenzee vaart, van Lauwersoog naar Borkum. Een mooie kans om bij te kletsen met je collega's terwijl je geniet van een fantastisch uitzicht. De crew van de MS Tender zorgt ervoor dat hapjes en drankjes binnen handbereik zijn. Er zijn allerlei mogelijkheden wat betreft de hapjes; van soep met broodjes tot Indische maaltijden of verse vis.

Hydro Flight

Stoer, sportief en avontuurlijk: met een flyboard, hoverboard of jetpack van Hydro Flight over het water scheuren op de Friese wateren, of een zelfgekozen locatie in het hele land. Hierbij sta je op een board of hang je aan een jetpack dat je meeneemt, meters hoog de lucht in. Klinkt heel moeilijk, maar de meeste mensen hebben het binnen vijf minuten onder de knie. En dan is het niet alleen hartstikke leuk, maar ziet het er ook vet spectaculair uit!

De Gondelier van Utrecht

Voor een tochtje over het water in een gondel hoef je heus niet helemaal naar Venetië. De Gondelier van Utrecht neemt jou en je collega's graag mee op een tochtje over de Utrechtse grachten. Neem plaats in de echt Venetiaanse gondel, nip zo nu en dan van je wijntje en geniet van het zonnetje en de verbaasde blikken van voorbijgangers. Let op: er kunnen maximaal zes personen in een gondel, dus dit uitje is niet geschikt voor grote teams.

Ook leuk:

Op zoek naar een ander bedrijfsuitje? Neem een kijkje bij alle bedrijfsuitjes op DagjeWeg.NL!
Foto 2. De haven van Rotterdam in met de bus, uhh... boot van Splashtours. Foto: Splashtours Rotterdam
Foto 3. Genieten van het zonnetje en een biertje aan boord van de MS Tender. Foto: MS Tender

Laatst gewijzigd: 2018-03-13 12:15:22 · Gepubliceerd: 23 februari 2018 - 2675