5 stoere bedrijfsuitjes voor de ultieme boost

Niet voor watjes: stoere teamuitjes

Alle bedrijfsuitjes op DagjeWeg.NL Nieuws door
Foto 1. De Schrootstrijd is ook leuk voor vrouwen. Foto: De Spelerij

3 maart 2018 bijgewerkt: 13 maart 2018 Toerisme Landelijk Inspiratie, een frisse neus en ook nog eens een flinke dosis adrenaline. Van een actief bedrijfsuitje krijgt het hele team een boost. Actieve, stoere bedrijfsuitjes zijn hartstikke populair, blijkt uit de lijst met populairste bedrijfsuitjes van 2017 op DagjeWeg.NL. Doe inspiratie op met deze toffe teamuitjes en maak je borst maar nat voor de ultieme competitie met collega's!

Klimmen en klauteren

Klimmen en klauteren als een stel apen? Bij De Jongens van Outdoor in Appelscha vind je een klimparcours dat voor iedereen een uitdaging zal zijn. Al klimmend, tokkelend en abseilend moet je de overkant zien te bereiken. Je klimt op hoogte, dus het parcours is niet voor watjes. En we kunnen alvast verklappen dat er ook een vertrouwenssprong in zit... De hele route duurt zo'n twee uur en je kunt het avontuur uitbreiden met allerlei outdooractiviteiten zoals survivallen, archery tag of een gps-dropping.

De ultieme competitie

Ga de ultieme strijd aan met je collega's bij de Schrootstrijd van De Spelerij in Dieren. Jullie worden verdeeld in twee teams die allebei aan de slag gaan met oud ijzer. In een enorme werkplaats in het bos is het de bedoeling dat jouw team de mooiste, beste en snelste creatie maakt. Daarvoor moet je lassen, snijden, schuren en zagen. Wat voor creatie er gefabriceerd wordt, kiezen jullie helemaal zelf. Gaan jullie voor een zeepkist om af te sluiten met een allesbeslissende race? Of maken jullie gezamenlijk een kunstwerk om een saaie kantoormuur op te fleuren?

Alles in de buitenlucht

De naam zegt het al: de activiteiten van Outdoor Point zijn allemaal in de frisse buitenlucht. De perfecte kans om een muf kantoor achter je te laten dus. Bij Outdoor Point stellen jullie zelf je eigen programma samen uit een hele lijst van activiteiten. Je kunt kiezen uit quadrijden, paintballen, lasergamen, pijl en boog schieten, archery tag, klootbowlen en nog veel meer stoere spellen. Maak het teamuitje compleet door het team van Outdoor Point ook de hapjes en drankjes te laten verzorgen. Hoef jij je helemaal nergens druk over te maken!

Een toren van zes enorme kubussen

Hijs jezelf of je collega's in een harnas van Outdoorpark Reusel en werk jezelf flink in het zweet. In het park staat namelijk een toren van zes enorme kubussen die allemaal op een andere manier geopend zijn. In totaal is de toren wel zesentwintig meter hoog! Eenmaal boven puf je uit terwijl je geniet van het fantastische uitzicht. Het beklimmen van de toren kun je combineren met allerlei andere outdooractiviteiten, zoals een buggytocht, steppen, kratje klimmen en bosgolf.

Spierballen vergelijken

Een dagje naar Outdoor Brielle in Zwartewaal staat garant voor een heleboel sportiviteit. Rondom het Brielse meer zijn allerlei verschillende activiteiten te doen. Leer als een echte Robin Hood boogschieten, daag je collega's uit voor de Highland Games of open het vuur tijdens een potje paintball. Natuurlijk kun je ook het water op gaan, op een banaan achter een speedboot of op een zelfgemaakt vlot. Werkt het weer niet mee? Outdoor Brielle heeft een ruim terrein inclusief overkappingen.

Ook leuk:

Op zoek naar een ander bedrijfsuitje? Neem een kijkje bij alle bedrijfsuitjes op DagjeWeg.NL!
Foto 2. Ga de strijd aan met collega's in de Schrootstrijd. Foto: De Spelerij
Foto 3. Combineer quadrijden met pijl en boog schieten bij Outdoor Point. Foto: Outdoor Point
Foto 4. Paintballen met het hele team bij Outdoor Point. Foto: Outdoor Point

Laatst gewijzigd: 2018-03-13 12:15:49 · Gepubliceerd: 3 maart 2018 - 3590