Outdoor Point


-advertentiepositie-Quadrijden, paintball, archery tag en schieten 2.0!

Op zoek naar een uitdagend groepsuitje in Friesland, Overijssel en Drenthe? De uitjes van Outdoor Point (voorheen Outdoor Havelte) zijn leuk en toegankelijk voor iedereen! Op het land, door het bos, aan het water: er zit voor iedereen iets tussen. Kruip in de huid van Robin Hood en schiet met pijl en boog of test je behendigheid op een krachtige quad op de hindernisbaan. Wie het liever rustig aan doet, kan ook in de open lucht een potje klootbowlen. Outdoor Point biedt een compleet verzorgde beleving, inclusief lekker eten en drinken.

Schieten 2.0

Ontdek in wie van jullie een Robin Hood of James Bond schuilt. Leer traditioneel boogschieten of probeer zoveel mogelijk elektronische targets te raken met een buks of pistool. Door de realtime score weet je precies wie vanaf het startsignaal de hoogste score heeft gehaald en dus de beste schutter is. Heb jij het beste schot? Spannend, de score wordt op de honderste nauwkeurig bijgehouden! Dit is Schieten 2.0, een activiteit voor echte avonturiers!

Leuke mogelijkheden bij Outdoor Point

  • Quadrijden;
  • Paintballen en lasergamen;
  • Archery tag! Een spannende mix van boogschieten en trefbal - duik weg voor de pijlen en probeer anderen te raken;
  • Schieten 2.0 met handboog, buks en luchtdrukpistool;
  • Nog meer stoere spellen in de buitenlucht.
Activiteiten zijn mogelijk op verschillende locaties in Drenthe, Friesland en Overijssel. Check vooraf waar je moet zijn.

Outdoor Point in Havelte leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek outdoorpoint.nl

Outdoor Point
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.